Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z hlediska dělby práce jde vždy o fachidioty, z hlediska schopnosti abstraktně myslet a uspořádat v hlavě určitou sumu znalostí, jde o velmi inteligentní lidi.

0 0
možnosti
VS

Chtěla bych poznat jediného inteligentního voliče Zemana, který zároveň nemá z pusy záchod... (Neříkám, že takoví lidé nejsou, jsem přesvědčena, že někde jsou.)

"Nechce se mi věřit, že ty študáky tenkrát pouze okouzlil knížecí titul"

To se ve vás ozývá někde na hluboko zatlačený rozum, protože vymyslet, že studenty, kteří volili Trautenberka, okouzlil POUZE KNÍŽECÍ TITUL, je asi podobně nebetyčná hloupost jako říkat, že lidi, co volili Zemana, jsou prostě jen stejné násosky jako on a to je jediné, co ho na něm zaujalo.

P.S. Nebyly žádné učňovské a gymnáziální volby, to jste hrubě nepochopila..

1 2
možnosti
VV

Tady neni k cemu diskutovat, stejene jako k dilum krejciho z Krajne bystre.

0 0
možnosti
Foto

vzdělanost je souhrn znalostí a dá se tedy nadřít

inteligence je vrozená takže komu není dáno v apatyce nekoupí ̈

a pak je ještě moudrost-to je souhrn životních zkušeností plus schopnost se v nich orientovat a neco si z toho vyvodit-k tomu vzdělání zas až tak nutné není

je velmi vzácné najít někoho kdo dosáhne všech tří bodů

7 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás paní Palkova.

Pokud si někdo "nadře" vzdělanost, většinou to nadřené mentorování zapomene a proto je v praxi velmi slabým "odborníkem". Přirovnala bych takto "nadřené" vzdělance k doktorovi Cvachovi ;-)

Jinak až na to "nadření" se vším s Vámi souhlasím.

Mějte se hezky a děkuji za zajímavý příspěvek.

2 0
možnosti
Foto

I25v61a71n 17M90a59r68e84k

27. 12. 2017 19:21

Velká karma p.Poláková , "těšte" se, že to zde pěkně schytáte, nervozita některých stoupá přímou úměrou s časem blížící se prezidentské volby a tušením dalšího debaklu, jako tomu bylo při volbách do parlamentu,nakonec na jejich příspěvcích je to setsakramentsky znát.

3 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás pane Marku.

Právě jsem sem nahlédla, abych se ujistila, že je vše v takovém pořádku, jaký je zde pod mými texty zvykem, kdy to tu opravdu "pěkně schytávám" od stále stejných obrážečů diskuzí, pod jim nežádoucími články :-))))

V pořádku v tom smyslu, který jste popsal v závěru Vašeho příspěvku ;-)

Teď budu malinko zlomyslná směrem k těm "starým známým", kteří mě zde nikdy ničím nepřekvapí, a použiji výrazu, který se často vyskytuje v diskuzích, kde se objeví "kvičící" troll. Ten výraz se mi líbí a zní "Jen kvič, přikvič více trolíku" :-))))))

Děkuji za pozitivní karmu, potěšil jste mě. Krásný nadcházející rok Vám a všem nám, lidem dobré vůle [>-]R^

1 0
možnosti
Foto

S tím titulkem se dá v podstatě souhlasit, protože mnohdy to tak je. Na druhou stranu i vzdělaní a zároveň inteligentní lidé se mohou chovat jako hlupáci, čehož je potměšilý hradní stařík důkazem.

4 6
možnosti
VS

Geniální:-) Zeman je velmi inteligentní a vzdělaný je řekněme.. dostatečně. Takže chyba je spíše v charakteru.

0 0
možnosti
Foto

Po soudružsky už stačí jen zvolat: inteligenci do pracovních táborů! To jste nám chtěla sdělit?

9 5
možnosti

Kde konkrétně se v článku něco takového píše, vážený vyhlášený lháři?

6 0
možnosti
Foto

Inteligentní člověk automaticky prahne po vzdělání (nemusí to být zrovna VUML).

Nepleťte si tituly před a za jménem se vzděláním. Těch JUDrů, co dostali diplom za věrné služby v StB, říká, že to jde i bez inteligence. Anebo za správně naplněnou obálku. Ale vzdělaný člověk, který vzdělání dosáhl jedině díky svým schopnostem, musí být inteligentní. Jinak by neprošel ani u maturity (kdyby byla jako za mých časů).

Pak je tu další věc - charakter. Viz ty StB JUDry a RSDry (rozhodnutím strany doktor).

Darebák ovšem může být inteligentní a vzdělaný, nebo naopak. Ten nevzdělaný krade peněženky, ten vzdělaný dělá ministra financí čí podobně.

Za článek Rv

8 4
možnosti
Foto

Jednoduše a velmi srozumitelně. ..raději. podle všeho jste neobyčejně nevzdělaná. Doufám, že se po té pochvale tetelite blahem. Povedlo se vám všechno jen ne obhájit, co na tom projevu bylo vánočního. Musím dát zapravdu, že vzdělání fakt neni vše. Jak MZ, tak Vy..Vy jste ale nevzdelana...tedy omluvená, nevíte, jaká příležitost co vyžaduje. Projevy o něčem jiném pan prezident ovládá bravurně. Gratulujte si k nevzdělání. Nepoznáte to.:)

13 6
možnosti
Foto

Paní Kielbergerová co takhle si raději zamést před vlastním prahem? Vaše texty ve kterých je 950 z 1 000 slov zbytečných nestojí za nic a přesto se jedovatě snažíte hodnotit tvorbu jiných...pro Vás typickým zmateným shlukem slov:-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy