Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

He he. To jste rovnou mohla napsat: Inteligentní lidé volí Zemana

3 1
možnosti
VH

Až dodnes jsem považoval ono prehistorické "Dlouhé vlasy ....." za blábol. Teď už váhám.

4 2
možnosti
VS

Článek plný nesmyslů, zášti a maloměšťáctví a zvládnete jen udělat "vtip" na to, že je žena. Ubohé.

0 0
možnosti
Foto

J56a31n 85H68i94n44k

27. 12. 2017 14:39

Podívejte se na Britské listy, hýkají jak osli a nenajdou na jeho projevu nit suchou. Čerstvých článků je tam několik, takže podrobné odkazy nejsou třeba.

https://blisty.cz/

Je to taky ještě novinařina, když stejný projev může vzbudit zcela opačné dojmy?

1 1
možnosti
MB

Objektivně - Miloš, jako dobrý rétor i hezkou češtinou cosi sdělil. Uznávám, jako dobrý slohový útvar - toť vše. Sděluje mi, že se vezeme na vlně konjuktiry - proč podpodporuje deficitní rozpočet nechápu. Sděluje mi, že premiérem bude podezřelá osoba - má na tom zájem. Máme být suverenní v EU - souhas. Zajistí to levou rukou soukromý příjemce dotací + pravou rukou bude hájit zájmy ČR. Tak tomu bude, i kdyby nové volby nebyly ! K čemu ty proslovy - jsou dobré ? Ke komu mluví ? K mé osobě nikoliv ... :-)

6 0
možnosti
FS

Další ženská z náměstí, která se samou láskou zbláznila!! Mimochodem podívejte se na záznam projevu a na oči pana prezidenta, stále se dívá hodně nahoru nad osu kamery, má tam čtecí zařízení.......

5 3
možnosti
Foto

Pan prezident se dívá vždy nahoru, kdyby totiž ne, byl by přízemní a zpátečnicky zaostalý. Pokud budete na jeho výši, budete také hledět vzhůru, třeba se do vás nějaká ženská z náměstí skutečně zblázní a nebudete muset na pana Zemana a jeho pohled vzhůru, žárlit, milý pane Sobotko...

2 2
možnosti

A mimochodem, je sice pěkné, že Miloš Zeman hovoří spatra, ale občas plácne naprostý blábol a při své zbabělosti pak není schopen přiznat, že se spletl. Raději se začne zaplétat do lží.

10 3
možnosti
BG

Ovšem, ale je málo pravděpodobné, že narazíte na vzdělaného blbce.

A platí to stejně i o nevzdělaných. Nemám totiž dojem, že lidé typu Bohumil Stejskal zrovna oplývají inteligencí.

0 1
možnosti
JK

Nemáte pravdu. Dnes kdy se diplomy dostávají téměř za účast a VŠ beou každého, tak tady máme v populaci hodně vzdělaných blbců.

2 0
možnosti

Není důležité, co pan prezident říká, ale co dělá. A jeho podlézání východním despociím je nechutné. Rovněž tak jeho "ústavní kreativita" již začíná ohrožovat naši liberální demokracii. V neposlední řadě pak natolik narušil veřejnou debatu, že uvolnil ruce nejrůznější lůze. Miloš Zeman je špatný prezident. Když budeme mít štěstí, bude jedním z mnoha špatných prezidentů v řadě. Když budeme mít smůlu, zařadí se Miloš Zeman po bok Emila Háchy a Edvarda Beneše.

9 4
možnosti
PK

U Háchy a Beneše bych hodně přihlédl k podmínkám, které nelze s dneškem srovnat. Starý a nemocný Hácha se obětoval a Benešovi "sousedi" dnes nejsou Adolf a o trochu dál Benito, Neville a Daladier. A po r.1945 prohrál Stalin pouze v Řecku a Rakousku, kde zabral sice Vídeň ale jinak menší část.

1 0
možnosti
Foto

Gymnazisté nejzou vzděloaní lidé, jsou jen potenciálně vzuděkávataelní, proto se nelze divit výsledkům. Je to podobné, jako když třída vyhoří pši písemné práci a tady vyhořeli totálně, což se dalo po mediální masáži čekat. Jakmile zestárnou a získají potřebné zkušenosti, bude možné brát jejich názor vážně !

3 5
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy