Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Radši nemastný, neslaný, než prohulený a prolhaný.!!

10 2
možnosti
ZS

Dovolil bych si přidat svou trošku do mlýna k danému tématu:

https://zdenekslanina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=630994

1 0
možnosti
VS

Vy jste toho jasným důkazem;-)

4 2
možnosti
MS

Máte pravdu, Miloš Zeman je toho zářnou ukázkou. :-)

4 1
možnosti
JV

V této zemi již vládli lidoví myslitelé, podle Vašeho gusta. Pro naši zemi to byla doba temna, nesvobody, zadrátovaných hranic, sovětských poradců a justičních vražd. Vzdělaní lidé se zavírali do vězení, vykonávali jen podřadné dělnické profese - představovali totiž hrozbu. Nedají se tak snadno podvést a mnohem hůře se ovládají.

Miloš Zemna není vlastenec. Naopak, svými činy opakovaně prokázal, že mnohem více než o ČR, mu jde o vlastní prospěch. Bezohledně a v rozporu se stanoviskem Vlády ČR, vleče naší zemi zpět na východ. Chraň nás ruka páně, aby se mu to nakonec povedlo. V roce 1989 se nám podařilo využít kolapsu toho odporného východního molochu a zdrhli z jeho bratrské náruče - to už by se nám v budoucnu nemuselo nikdy podařit.

Dalších pět let Miloše Zemana v presidentském úřadu by v tomto ohledu mohlo být pro ČR smrtící. Varováním nám budiž události na Ukrajině. Zde je názorná ilustrace toho, co se stane s ovečkou, která se rozhodne opustit ruskou ohrádku.

21 8
možnosti

Kde konkrétně autorka hlásá něco o lidových komunistických myslitelích? Aha, pan vzdělaný neumí číst.

1 0
možnosti
JB

J63i48r33i 68B78o65r

27. 12. 2017 12:59

Jen tak naokraj,vy vídáte při jiných podobných projevech v tv, čtecí zařízení? Tím netvrdím že jej prezident použil.

5 0
možnosti
Foto

Pane Bore, děkuji za příspěvek. Je však třeba se pozorně dívat. Víte jak vypadá člověk, který čte z čtecího zařízení? Všimněte si, jak tito čteči všelijak kroutí očima, jak se u toho čtení nepřirozeně až zbrkle tváří, když musí stíhat jim předepsaný text. Při pozorném sledování ČT24, si této nepřirozené mimiky obličejů moderátorů jistě nakonec povšimnete. A že konkrétně tam mají vše povinně nadiktováno z Bruselu to není žádným tajemstvím.

6 5
možnosti
Foto

po přečtení vašeho blogu soudím, že vás míjí obojí.

Pouze servility máte na rozdávání.

14 4
možnosti

Specifikujte, z

čeho konkrétně toto na blogu soudíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy