Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

9 0
možnosti
LV

"Do poslanecké sněmovny se nám vloudila škodná. To je prostě fakt.

Zdroj: https://milenapolakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635323";

Pokud tohle myslíte vážně, pak jste zakrněla v komunistické totalitě a ve slovníku Rudého Práva.

Už si laskavě uvědomte, že ANO volilo ani ne 30 % voličů, kteří přišli k volbám, to jest asi 18 % všech oprávněných! A podle toho se také vyjadřujte.

Já jsem nevolil ani Babiše, ani Okamuru, ani komunisty. Váš povýšenecký článek mě skutečně uráží a netuším, proč bych si to měl nechat líbit.

18 2
možnosti
JR

J79a20n 20R96á29ž

24. 11. 2017 12:37

Podle stejného klíče si propočítejte kolik procent všech oprávněných voličů dalo právo Kalouskovi vést své samolibé kecy ve Sněmovně.

Pravdivějši je interpretovat výsledky voleb tak, že 94,69 % těch kdo volili, neprojevilo zájem, aby byl pan Kalousek poslancem a 96,82% se nezajímalo o pány Farského s Gazdíkem natolik, aby podpořili jejich kandidaturu..

Nejsem příznivec Babiše, a už vůbec ne Okamury, ale takové nesmyslné, přímo absurdní výpočty jsou i pro mne dost silná káva.

3 0
možnosti
VK

Bububu, Kalousek, bububu...Kouknu do ledničky, Kalousek, vlezu na záchod, Kalousek, otevřu blog Mileny, Kalousek, kouknu do diskuse o chybách v arších ZEmana, Kalousek..... Všude Kalousek. Faltýnek říká Kalousek, Babiš říká Kalousek, Okamura brečí, zase Kalousek....

14 1
možnosti
Foto

K89a75r51e93l 76C85a24c10h

24. 11. 2017 10:01

Běžte s Kalouskem na pivo a štamprličku. Prý je to vynikající a zábavný společník u stolu. K práci pro lidi bych ho už ale nepouštěl. K tomu je třeba jiných dobrých vlastností a neptejte se mě kterých. To si musí umět odpovědět každý sám za sebe a své priority.

2 12
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy