Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)....Napsala jste to výborně a jak je vidět z diskuse, dotkla jste se černobílého myšlení mnohých.

Výsledek Fica, o kterém se všichni snaží psát, jako o krachu jeho politiky, je pořád dobrý, Kéž bychom takového předsedu vlády měli my. Ale....naštěstí to vyrovnává president, na Slovensku je to opačně! Kiska= kladeč věnců, neúbližný, bez názoru! Pro Vás : R^VR^

5 1
možnosti
Foto

Dobrý den pane Nováku. Tak o tom černobílém uvažování jsem už napsala romány :-)))))Takové myšlení mi celkem nevadí u našich starých dobrých známých diskutujících, kteří mi "jdou po krku". Ale vadí mi hlavně u lidí, kteří mají vliv na správu státu. To je hodně nebezpečné, protože to brání pokroku a logice, která naopak ten pokrok umocňuje.

O té rovnováze mezi Slováky a námi, díky nerovnováze Fico kontra Sobotka, Zeman, kontra Kisko jsem se také zmínila zde v diskuzi.

Díky za Váš příspěvek, jsem ráda, že ve své úvaze nejsem sama [>-]V

1 0
možnosti
Foto

TOP09 byla založena korporátní oligarchií, která ovládá rovněž veřejné sdělovací prostředky. Ty proto neslouží k tomu, aby o politické situaci informovaly, nýbrž k tomu, aby ji utvářely. Proto jsou do studií zváni takoví hosté, jací zváni jsou, jinak by tuto svou službu sdělovací prostředky svým sponzorům nemohly zajjstit.

4 3
možnosti

...račte prominout při vašem vzdělání...ale neměla byste používat slova...jejichž význam je vám evidentně utajen....nebo mi snad můžete laskavě vysvětlit jaké MACHINACE....mohl provádět česká telvize s výsledky slovenských voleb...???

1 0
možnosti
Foto

Račte prominout, ale nepíši o machinaci slovenských voleb. Špatně jste pochopil, co sděluji. V TV byla totiž povolební debata v době, kdy bylo teprve sečtěno cca jedno procento hlasů slovenských voličů. V té době se tam spekulovalo, že Fico dopadne špatně, že posílí strana, která fandí EU, která manipuluje média, jako u nás TOP09 atd. Zřejmě jste tuto šou na ČT24 nesledoval pane Nádvorníku.

4 0
možnosti
Foto

Pánbůh s námi a zlé pryč, pokud by se měla naplnit vaše přání

5 1
možnosti
Foto

Naplní se. Věřte mi. Já si na rozdíl od Vás pane Matuško vůbec nemyslím, že to bude katastrofa :-) musíte mít předvídavost a zjistíte, co by se po takovém slovenském mustru u nás zlepšilo. Určitě bychom nesledovali trapné půtky v parlamentru a Kalouskovo obstrukce. To přinejmenším ;-)

1 2
možnosti
Foto

Fico teď vládl sám, a je logické, že se po tolika letech dostavila u voličů únava z něj. A že se do slovenského parlamentu dostala strana, která označuje NATO za zločineckou organizaci, za důvod k jásotu nepovažuji.

5 1
možnosti
Foto

Ale prakticky to samé říkal Fico pane Mazale. Vy to nevíte? Ano i pan Fico považuje NATO přinejmenším za farizejskou organizaci, která koná v jiném zájmu, než v zájmu světového míru...O únavě voličů nemůže být řeči. Jen se rozšířila, vzhledem aktuálnímu dění, nabídka pro voliče a oni toho pochopitelně využili.

3 2
možnosti
Foto

Ano paní. Na stráž! Hlinkovci byli ti největší vlastenci. Teď to budou kotlebovci a ficovci.

Přečtěte si knihu od paní Tučkové – Vyhnání Gerty Schnirch a pak znovu popřemýšlejte o vlastenectví a o tom co plodí.

5 1
možnosti
Foto

Jak tak vidím, tak jste sledoval manipulační debatu včera na ČT24 pane Pajonk. Tam toto strašení a heslo několikrát padlo :-)))))))

3 3
možnosti

My tady v Čechách manipulujeme slovenský pat.;-D

4 3
možnosti
Foto

Pan posměváček Kopřiva..

Přesto vítejte pod mým textem, kterému jste však zřejmě neporozuměl, proto váš obvyklý posměšek?

3 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy