Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Prezident Miloš Zeman vzal zkratku a nemá se za co stydět

Pokud si vzpomeneme na projevy pana prezidenta Václava Havla v tehdejším parlamentu, zjistíme, že uměl pojmenovat tehdejší stav věci bravůrně. Co to však bylo platné, když jej nikdo nebral vážně?

Pokud si uvědomím, co si z tohoto projevu ti nadlidé v parlamentu tenkrát vzali, zjistím, že nic. Za to však pan Havel nemůže, byl těmito pokrytci spíše zesměšňován v zákulisí, i když veřejně byl jimi veleben a ctěn... Dál si hráli na svém písečku a květnatá byť sebelépe myšlená slova jim byla k smíchu. Jsem mile překvapena, že výsledkem je nynější stav, kdy konečně lidé pochopili to, co vnímal pan Havel už tenkrát...

Vnímal tu nabubřelost a aroganci, která bujela napříč poslaneckou sněmovnou.

Až po pádu Nečasovy vlády, zde nastal pozvolný zlom, který je ukončen trapným šaškováním zbytků karikatur svých vlastních já, které se v parlamentu ještě drží a neblaze na sebe upozorňují, jak jinak, hádkami, půtkami, obstrukcemi, jen ne tím, za co jsou velmi dobře a já podotýkám, přehnaně dobře, placeni. Služba tomuto národu a jejím občanům je jim cizí. Za to řešit v hádanicích nepodstatné nesmysly, potom z těch nesmyslů vytvořit paskvily, to jim jde náramně! Nezaměstnanost, bezdomovectví, chudoba, která v ČR hrozivě stoupá, je zjevně nezajímají.

To, že skočili panu prezidentovi na špek a měli za to, že pokud on se v našich "nestranných" médiích zachoval dle nich neslušně a nehodno hlavy státu, jen ukazuje jejich nabubřelou sebedůvěru.

Ne, pánové, nedostali jste prostřednictvím prezidenta moc do vašich nectěných rukou, jej zesměšnit, a umlčet, naopak, tím teprve vše to zametání shora, konečně začíná :-)

To, že náš stávající prezident vzal zkratku a pojmenoval správně a peprně to, co je dlouze a láskyplně vysvětlováno v projevu pana Havla, je mnohem přínosnější, než sáhodlouhé a lidsky pojaté mentorování. Nic ve zlém, ale na nadlidi, lidskost neplatí!

Sami jsme toho svědkem, kam nás tito nabubřelci přivedli. Pan Miloš Zeman jim zkrátka, v peprné, leč účinné zkratce, šlápl na kuří oko a to se jim samozřejmě líbit nebude.

Jen mimochodem. Také jste si všimli s jakou peprností a chutí ta nevinná a trefně vyřčená slůvka naše "nestranná" média a prudiči novináři, citují a to doslova??

No fuj, že vás páni novináři, hanba nefackuje a admin neblokne!

 

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1815-jak-zemanuv-vylet-do-ciny-rozezlil-prazske-kavarenske-povalece-a-medialni-m-dky

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Senatori-treste-se-Prezident-Zeman-predstavil-svuj-napad-co-s-vami-provest-a-sklidil-za-nej-aplaus-345476

 

 

Published on Jul 13, 2012 Opoziční poslanci se na úvod pátečního jednání Sněmovny rozhodli řešit ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) poté, co jej policejní prezident Petr Lessy obvinil z nátlaku na policii. Poslanec VV Petr Skokan následně seznámil kolegy s přepisem telefonátu, v němž jej měl ministr loni v září častovat nevybíravými výrazy. Kalousek to označil za bláboly...

Bez komentáře...

 

Názor z diskuze pod peticí Za podporu Miloše Zemana:

15:39 04.11.2014

Pan prezident Zeman není zrovna "můj šálek čaje", ale proč se všichni pohoršují pro těch pár jeho vulgárních slov? Slyšíme je běžně v dabingu ve filmech, dokonce i v těch vysílaných před 22.00 hod., používají je veřejně a běžně politici a nikdo jim za to hlavu nemyje. Jen si vemte prý "politicky pronásledované chudinky" Pussy Riot, bylo jich nedávno plno v televizi, novinách, hlasistě a veřejně název té rádobykapely brali v úporné snaze "kopnout" si do Ruska do úst čelní politici, a to nejen čeští, a že by jim unikl význam jejich názvu? (Pussy Riot = v češtině: Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné pi.., Kundí vzpoura nebo Vzpoura pit… apod.). Servilní ubožáci vystartovali: bijou Prezidenta hlava nehlava, měl by prý dokonce odstoupit atd atd. Ta faleš, ta hloupost. Hlavně že je "hůl", kterou jde nemilovaného a nenáviděného Zemana mlátit hlava nehlava. Když on je o tolik chytřejší..... A co tak úmyslná nadsázka - to je panu prezidentovi podobné, a jen se projevte, Vy ubozí vlezdopr....... bez vlastního názoru, ne druhořadí politici, ale nejméně ze sedmé garnitury, pokrytci, usvědčete se sami ve své přízemnosti, pokrytectví a licoměrnosti. Známý nepřítel je poloviční nepřítel. A kromě toho - je slušnější mluvit sprostě v cizím jazyce? (připomínám: Pussy Riot = česky Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné pi.., Kundí vzpoura nebo Vzpoura pit… apod.). Takže: Že by pan president udělal jedinou chybu, že mluvil česky?

 

 http://www.petice24.com/podporujeme_prezidenta_zemana

http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?id=2469

https://www.facebook.com/groups/833862783302858/

 

 

 

 

 

 

 

Miloš Zeman, prezident, který se nebojí pojmenovat skutečnost

Dle diskuzí, jsou lidé na straně prezidenta, který je koneckonců našim národním obrázkem a to v dobrém slova smyslu. A to je moc dobře ♥

           Milena Poláková

P.S. Ostatně, projev Miloše Zemana, by mohl být mnohem peprnější, ale stále pravdivý a potrefené husy by z něj radost věru neměly :-) 

http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/433644/Projev-prezidenta-ktery-svet-neslysel.html

 

Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka (petice)


My, níže podepsaní, tímto žádáme odvolání ing. Petra Dvořáka, MBA z funkce generálního ředitele České televize Radou České televize z důvodu manažerského selhání při řízení této veřejnoprávní instituce jelikož nese přímou zodpovědnost za:

1. štvavou a neobjektivní kampaň proti prezidentu České republiky Miloši Zemanovi za účelem jeho dehonestace

2. manipulativní vyvolávání protiruských nálad v české společnosti

3. protěžování deviantní "skupiny" Pussy Riot za účelem viz. bod č.1

4. zneužití koncesionářských poplatků pro účely viz. body č.1 a 3

5. neobjektivní informování o dění na Ukrajině a manipulaci s fakty

Dle našeho názoru již Česká televize neposkytuje veřejnou službu tak jak je definována zákonem o České televizi v paragrafu 2 odstavec 2, písmena a,b,c, v nichž je stanoveno že:

(2) Hlavními úkoly veřejné služby v oblasti televizního vysílání jsou zejména

a) poskytování objektivních, ověřených, ve svém celku vyvážených a všestranných informací pro svobodné vytváření názorů,

b) přispívání k právnímu vědomí obyvatel České republiky,

c) vytváření a šíření programů a poskytování vyvážené nabídky pořadů pro všechny skupiny  obyvatel se zřetelem na svobodu jejich náboženské víry a přesvědčení, kulturu, etnický nebo národnostní původ, národní totožnost, sociální původ, věk nebo pohlaví tak, aby tyto programy a pořady odrážely rozmanitost názorů a politických, náboženských, filozofických a uměleckých směrů, a to s cílem posílit vzájemné porozumění a toleranci a podporovat soudržnost pluralitní společnosti.

http://www.petice24.com/odvolani-generalniho-reditele-ct

 

Autor: Milena Poláková | úterý 4.11.2014 10:56 | karma článku: 32,16 | přečteno: 2478x
  • Další články autora

Milena Poláková

Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy