Diskuse

Posměváčci mdlého rozumu, hrající si na mluvčí národa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Popsala jste tyto "posměváčky" ještě dost slušně.

Já jsem k nim byl ve svém blogu tvrdší, protože Majdan u nás se všemi jeho důsledky opravdu nechci mít.

Pro Vás karma R^

0 0
možnosti
Foto

Pane Petříku, oni se nakonec vytrestají sami. Zapomínají totiž, že tento národ už s podobnými "pravdoláskaři" svou zkušenost má a ty zkušenosti jim pěkně osladíme tím, že poslední rána z milosti pro ně budou volby do parlamentu, možná i ty předčasné, a přímá volba prezidenta [>-];-)

0 0
možnosti
LB

Autorko, jestliže nazýváte známé osobnosti (které se veřejně postavily nestoudné zlovůli pána z Hradu a jeho klaunů) posměváčky mdlého rozumu, jistě nám prozradíte, v jaké oblasti jste se - minimálně stejně úspěšně - etablovala Vy, když si troufnete vynášet tak příkré odsudky. Zatím mám z Vašich dryjáčnických blogů jen pocit, že lidstvu byste nejvíc prospěla, kdybyste mlčela.

6 0
možnosti

Promeškala svoji příležítost mlčet? - to Nám radil prezident EUropské Francie, prej demokrat. Demokratko.

0 0
možnosti
JH

J33o40s85e73f 91H73e25j33n51a

28. 10. 2016 10:23

"Babky demokratky" jsou zase ve formě a soudruh strejda Libor krásně ́tvrdí muziku;-ORv;-O

2 0
možnosti
Foto

Stanislav Křeček má naprostou pravdu. Tohle někdo udělat za demokratické první republiky, už ho berou četníci do arestu. Co se týče videa, omlouvám se, ale nedodívala jsem se do konce, jen do nástupu "elity". Jana Krause totiž nemusím. Kdysi dávno jsem shlédla několik jeho pořadů, ale jeho urážlivý "humor" mě odpudil, Byla jsem zvyklá na jiný humor, na opravdové osobnosti - Werich, Horníček, z jiného soudku zase Menšík, Sobota, Šimek... a samozřejmě Šíp.

9 4
možnosti
Foto

Paní Černá zdravím Vás. No vidíte a z těchto skutečných umělců, kteří uměli podat i satiru distinguovaně a slušně, nyní těží ČT. Ta ČT, která také denně podráží našeho prezidenta. Váš názor sdílím R^

6 4
možnosti
VK

Sami sebe pasovali na elitu...... Dál jsem nečetl. To jde pasovat sám sebe? Máte ponětí co píšete? Rudé právo, Halo noviny hadr.

13 5
možnosti
Foto

Pane Kopřivo, je vaše věc, co čtete jestli Rudé právo, nebo Haló noviny. Jisté je, že tuto minulostní argumentaci, spíše naučenou frázi, používáte pod všemi články, které se vám nehodí do vašeho zastaralého myšlení zapšklého člověka, který se tímto univerzálním výrokem sám pasoval na...no dejme tomu, nemoudrého morouse. Tady jasně vidíte, že "pasovat sám sebe" lze ;-D;-D;-D;-D

6 9
možnosti
JV

J30i11r51i 88V74r53a14b21e87c

28. 10. 2016 7:48

Klub pratel socialismu se zde vyradil.Cest praci soudruzi;-D;-DRvRv

14 4
možnosti
Foto

Pro vás pane Vrabec platí totéž co pro pana Kopřivu. Patříte do minulosti dle vašeho slovníku a nesouvisejícího uvažování bez logiky a bez vidění reality současného dění.. Mezi ty "osobnosti" u Krause byste směle zapadl i s panem Kopřivou...

3 6
možnosti
Foto

DíkyR^

Jak se doby mění - kdysi kráčeli blátem za maringotkami a žebrali o chleba. Byli zde pro obveselení tradičně pracujících.

Dnes? Samozvané elity, jež své chlebodárce (diváky) bez skrupulí uráží...

9 16
možnosti
JZ

Tak mně je opravdu jedno, jak hluboko jste klesla.

Ale nevadí, učte se a studujte, snad to jednou dotáhnete na to polovzdělání

13 11
možnosti

obávám se, že s ohledem na věk autorky, k žádné výrazné změně už nedojde...

1 2
možnosti
TT

Jo, zajímavý bylo se podívat, jak ti jojoti tleskají sami sobě. :-P

18 9
možnosti
Foto

Bylo to trapné a ten nahnaný dirigovaný kompars jim ještě trapněji sekundoval zvláště, když několikrát nepřiměřeně a bujaře a ve stoje tleskal vtípkům pana Hermana. Pan Brady snad ani neví, která ve skutečnosti bije [>-]

13 15
možnosti
DK

Ja myslim, ze Zeman si svou kritiku mnohdy zaslouzi. Je to clovek, ktery nejedna dustojne, ktery je prilis jizlivy na sve odpurce, ktery obcas kaze vodu a pije vino, neni schopen sebereflexe a spousta dalsiho. Jenze kdyz vidim ty jeho odpurce...zrovna tito lide mu nemaji co vycitat. Jsou stejne vulgarni, stejne trapni a stejne ubozi jako on. Stejne jako on nemaji schopnost sebereflexe a rozhodne to nejsou lide, kterych bych si vazil, ba naopak jimi pohrdam. Zemanuv prinos vidim zejmena ve dvou vecech. Je to rozbijec politicke korektnosti a ja jsem presvedcen, ze politickou korektnost je nutne rozbijet, protoze dosahla obludnych rozmeru a v negativnim ovlivnuje nase zivoty. A druha vec, ze ma zdravy nazor na migracni politiku, coz zase souvisi s tim, ze se jako jeden z mala dokazal oprostit od politicke korektnosti. Pokud budu muset zvolit mezi slunickarem a jakoukoli jinou variantou, budu radeji volit tu jakoukoli jinou variantu...a treba i Zemana.

21 5
možnosti
Foto

" Jsou stejne vulgarni, stejne trapni a stejne ubozi jako on"...Nu, myslím si pane Kronere že jste pana Zemana nespravedlivě vhodil do stejného pytle se skutečnými ubožáky. Později jste to napravil výčtem jeho přínosu pro tuto zem, kterou právě on chrání před podobnou náplavou tentokrát z venku. Přesto za Váš příspěvek díky.

7 10
možnosti