Diskuse

Karta se obrací, nastal pozitivní zlom. Věřte, i když nám tvrdí opak...Kdo? Média!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená autorko. Západní demokracie a socialismus jsou dnes velkým stiskem dlaní politických levicových pacholků. Pravicová morálka! To je západ!To je to oč stojí bojovat! Nikdy toho nebylo ještě dosaženo tak, jak by bylo potřebné a opět revolucionáři falešných altruistických tažení vraždí smysl svobodného života, který považují za nezodpovědný. To ovšem není pravda! Pravda a svoboda je dřina a to nechtějí výše uvedení revolucionáři vstřebat. Loupeže nazývají lidskými právy. To je základ zmaru a smrti!

0 0
možnosti

..... mňo, vono někdy méééně znamená víííce,- ale dal sem si tu prácu a vytáhl z tej Vaší úvahy persony, kerejm kydáte na hlavu,- Dusilová, Hrušínský, Donutil, Menzel, Vašáryová, Kalousek, Langšálová, Benda, - ........ áááááá,- Rumburak ! V podstatě proti temu vůůůbec nic nemám, ale pro příště si teho Rumburaka vodpuste,- to nebyl žádnej ultradebil V!!

2 1
možnosti

V podstatě souhlasím. Ale Dusilové a Kolerovi bych to právo vyjádřit se nechal... Stejně jako by ho měli ale mít i ti s opačným názorem...

0 0
možnosti
Foto

Pane Jurnečko, ano, právo se vyjádřit má každý. Ale ne na veřejnoprávní občany placené televizi v zábavném přenosu, kde se lidi maj bavit a ne politikařit. To je nejen ostudné, takto se nevhodně prezentovat svým názorem jen proto, že mám v ruce zrovna mikrofon a momentálně tu možnost být na obrazovce. Ten mikrofon měla Dusilová právo použít pouze ke své profesi a tím je zpěv, nikoliv k politické dehonestující reklamě. Pokud se nepletu, pořad nebyl žádný mítink ani beseda s politiky na téma prezident Miloš Zeman...Zkrátka hrubost, neomalenost a stupidita v přímém přenosu za asistence ČT.

3 4
možnosti
Foto

Spejbl: "Hurvínku, jaká je to věta?"

Hurvínek: "Je to věta dlouhá,"

Galantně řečeno, milostivá bude asi trochu grafomanka, že?

Píše-li k tomu ještě o kartě, je nutno podotknout, že kartářky bývají osoby záměrně upovídané. Je pak totiž téměř jisté, že klient/ka uslyšíprávě to co chtěl/a slyšet a bude kartářku celý ten vykládací systém považovat za neomylný.

3 2
možnosti

Vojta ze mlýna, vedl krávu na trh a chytil u splavu chrousta.:-)

1 0
možnosti

Tereza Spencerová, které říkám Terezák, protože dost blbě předstírá, že je holka, nám vykládá, kde je pravda. OK. ;-D

5 4
možnosti
Foto

Pokud nemáte jiný argument, než podpásovku, tak je mi vás upřímně líto Jirko Libeňský.

5 3
možnosti

Nabízí se otázka, jestli by měla iDnes takto zneužívat psychicky nemocné lidi.

9 2
možnosti
Foto

iDnes nikoho a nic nezneužívá. Je svobodným médiem, které jste právě nyní označila za médium, kterému je třeba radit, jak se chovat k těm, kteří jsou také svobodnými.

Pokud máte problém z psychikou, paní Kaufmanová, je to problém váš.

5 9
možnosti

Jste trochu bokem. Z vašeho článku neni znát ani tak rozčarování nad demagogii proimigrantske lobby , jako spíš smutek nad opuštěním moskevského diktátu a příklon k západnímu stylu demokracie. Také nesouhlasím s přílivem islámského obyvatelstvo do Evropy , ale to neznamená , ze ČR nepatří na západ a ze lidé kritizující proruský postoj Zemana nemají pravdu . Snažíte se na pritimigrantske vlně vytáhnout hluboce zasunutou komunistickou kartu , ale většina lidi ma Putinovi Ruska a komancu stejně plné zuby jako propagandy o doktorech a inzenyrech ze Sýrie . Některých lidi , kteří bohužel uvažuji slunickarsky si mohu vážit , i kdyz je nechápu , ale komunistu a prorusky uvažujicích si vážit nelze .

10 3
možnosti

Znárodnit ČT.

Bude líp. My pamětníci jsme sledovali sklizeň obilí, práci v továrnách, radost našich dětí. Sice jsme se doslechli i hrůzy o zbrojení, ale náš optimismus to nezlomilo.

3 2
možnosti
Foto

Paní Věro. Sklizeň nebude, máme přeci dovozové komodity, naše prakticky neexistují, práci můžeme sledovat tak od pásu cizích montoven, kde naši lidé dřou za nízké almužny a obětují své životy cizímu mamonu, jedinou radostí našich dětí jsou nejnovější hloupé a mozek vymývající hračičky, kterými nás opět v zájmu zisku, "obohacuje" trh... Bohužel, hrozby válek neustanou, dokud lidstvo, hlavně ta druhá polovina lidstva nepochopí, že sobě a nám všem řežou větev pod vlastním zadkem.

Mějte se hezky a děkuji za příspěvek V

5 7
možnosti