Opět měli slovo a opět byli trapní, ba co víc, pohrdali voliči Donalda Trumpa...

Máte slovo s M. Jílkovou 16. 2. 2017: Je Donald Trump pro demokracii nebezpečím nebo nadějí? Jeho opatření proti migraci - ohrozí bezpečnost Evropy? A vžene nás americký prezident do náruče Ruska?

Nalevo naprostí, jak to říci kulantně, posměváčci fanatici, kteří těm svým nesmyslům snad i věří, anebo jen z nějakého důvodu provokují kvůli svým cílům, které nám tyto minulostní fosílie dokonce i vnucují... Arogance a drzost Dientsbiera jako vždy, bije do očí. Pan Trump určitě čeká na jejich rady :-))))) Navíc si dovolí soudit a hanobit skutky prezidenta, který je ve funkci teprve několik týdnů a dokonce mají křišťálovou kouli, která jim napověděla, že on a jeho tým vlastně nevědí co dělat dál...

Tak takto v kostce vypadal pořad ČT s paní Michaelou Jílkovou v čele.

Korunou byli všeznalí trollíci z neziskovek, které člověk pozná již od pohledu ba i poslechu, nesuďme je však, neboť ubožáčci nevědí co činí... a také hrozná učitelka, která se již ztrapnila svými výroky, že její žáčci se prý ptají, kdy už skončí komunismus a že nás od Hitlera osvobodili vojáci USA...Zde lze úspěšně použít slova pana prezidenta Miloše Zemana o obecních bláznech s transparentem.

Bojí se Trumpa a to plným právem, protože on je hrozbou, přesně pro tak křivé a zvrácené lidi a jejich zájmy a zájmy jejich loutkovodičů, které podporují, protože za tu podporu jsou placeni. Takže protičeští nevlastenci a zaprodanci, bojte se pana Trumpa. Máte proč se bát! S ním totiž přichází řád, pořádek a pokrok v mírových vztazích mezi zeměmi celého světa, což se vám nehodí do vašich hrátek ve stylu "kujme pikle, kujme, spekulujme intrikujme". S vámi odchází minulost válečných štváčů a zaprodanců:

Zdědit binec není zas až tak něco neobvyklého, ale skutečně jej mít vůli napravit, a po škodné uklidit, to se musí opravdu chtít. Donald Trump si toto vzal za cíl!

Ostatně pan Kmoníček to řekl velmi trefně. Jste jen pouze užiteční idioti, já jen dodám, že ty idioty chcete dělat i z nás, kteří ctíme logiku!

Velmi se mi líbil pan Pavel Kohout. Tady palec nahoru. Je to moudrý, velmi skromný člověk a takových lidí jen víc na výsluní a do správy státu!

     Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | pátek 17.2.2017 1:08 | karma článku: 42,58 | přečteno: 2972x