Máme vše co potřebujeme přesto planeta strádá. Proč? Protože zlo je považováno za dobro.

Příroda. Příroda dává vše, co je třeba k životu. Jakýkoliv živočich, ať veverka či ptáček zpěváček se obejdou bez peněz. Proč si lidé na sebe upletli šikanózní bič v podobě peněz? Protože jsou lační, protože jsou sobečtí? Ano.

Ano, proto se stalo to, čeho jsme denně svědky v našich životech, kdy člověk bojuje proti druhému člověku, kdy vlastní živočišný druh "požírá" ve jménu peněz, vlastní živočišný druh...Pokud vám to přijde normální, tak věřte, mě tedy ne! Jsem asi jiná? Ne, nejsem. Jsou lidé, a je to většina z nás, kterým vadí stupidita tohoto neomaleného, přitroublého systému, jsou lidé, kteří dobře vidí realitu dne, kdy je obrácen hlavou dolů žebříček hodnot. Proč se většina však vždy nakonec podřídí a proč dokonce svou laxností systém podporuje?!! Je to jednoduché. Protože jsou tak v systému zablokovaní, že nedokáží vnímat svět s nadhledem, jako ten ptáček zpěváček, jako i ta nejmenší veverka, či včelka, která je nám velice užitečná, a i jiný opylující hmyz, či ptáček, neboť bez nich by nebyla úroda, příroda by strádala, až do svého logického konce... To vše činí tento drobný hmyz bezplatně, bez jakékoliv vděčnosti, natož bez touhy mít ve svém pylovém košíčku dukáty...Považte, že tu službu, která je podstatná pro naše lidské přežití, nám tento hmyz tato včelka, poskytují zcela zdarma, bez peněz!

Nalijme si čistého vína. Peníze dávno  neexistují!!! Myslíte si, že jsem se zbláznila? Vy nevíte, že jsou virtuální a že k té virtualitě mají přístup jen a pouze banky a jejich loutkovodiči a loutkové vlády se svými instrukcemi?!

Sankce proti Rusku musí pokračovat, ztrát netřeba litovat. S takovými nespolehlivými zeměmi se dobrý byznys nedá dělat vůbec, říká topkař Niedermayer...A takto smýšlí lidé, kteří mají přístup do médií?! Hnus!

Myslet si o mně můžete cokoliv. Jsem imunní, kdybych nebyla, nedokázala bych se ovládat a mnohým "ctitelům", většinou odrodilcům žijícím v nerodné zemi, kteří mě poctí svou návštěvou vždy jako první, kteří zesměšňují a unavují minulostními výrazy, bych musela nadat do přitroublých neempatických zjedů s IQ tykve, jak se lidově říká, což je velmi mírně řečeno. Těmto lidem chybí onen příslovečný a velmi důležitý, neboť pozitivní, nadhled. Nu, abych vysvětlila, proč si myslím to, co si, myslím, spíše jsem o tom plně přesvědčená, že peníze neexistují. Peníze máme již jen a pouze virtuální, nejsou podloženy dávno zlatem. Proto těmito "penězi" mohou takto jednoduše, jako s herními žetony, manipulovat ti, co si je přivlastnili, jako cestu k neomezené moci.

Tento "staromódní" trend, kdy jsou peníze podloženy hodnotou se děje v Rusku. Rusko bude mít brzy navrch a to plným právem! A nejen Rusko, ale i Čína. Věřte mi nebo ne, i dnes se poctivost vyplácí. Rusko se chová poctivě. Ano, v tom Rusku, které zde mnozí mnou jmenovaní zjedi s inteligencí bez nadhledu a s inteligencí IQ houpacího koně nenávidí pod vzpomínkou na minulost, a toto Rusko si stále pletou se Svazem socialistických republik, jsou peníze poctivě podloženy hodnotou a tím jsou nejen poctivé, ale i lidem neškodící, lidi nedemotivující, jsou lidem ku pomoci.

 Díky zmíněnému nedostatku nadhledu k tzv. okupaci nemyslící zjedi stále motají do současnosti,do zcela jiné doby, doby jiných parametrů a hlavně jiného, naštěstí hroutícího se zastaralého systému, jako by nevěděli, že k nám tenkrát na tancích také přijeli, znovu podotknu, že v té minulosti, i jiné národy, nejen ty svazové z bývalé, a to opět podtrhuji  b ý v a l é  SSSR. Byli to Poláci, Maďaři, Bulhaři, Rumuni Němci atd. atd. atd....Mimochodem těmto zjedům kupodivu nevadí to, že Německo je od druhé světové války okupováno USA... jak je možné, že od druhé světové války je na území suverénního státu cizí vojsko?! Jak je možné, že vůbec toto vojsko pod vlaječkou NATO, je prakticky jen americké? Kde jsou  ostatní tzv. spojenci, když pod vlaječkou NATO přes naší rodnou zem přejíždí cirkus se svým předpotopním arzenálem na kterém se třepotá jen vlajka NATO a vlajka USA?...Takže co nám z této pravdy plyne? Nedehonestujme Rusko, nemáme na to právo, starejme se o sebe a o to, abychom nakonec nedopadli jako naši známí sedláci u Chlumce. Jsme pro EU a USA  jen pouhý podřadný satelit, jeden z mnoha  a já jen lituji, že jsme to i my, kdo se podílíme na nepravdě, coby užitečný idiot, který vždy nakonec špatně skončí. Satelit...Tuto"funkci" nám naši vlastizrádci bez ptaní podšoupli, jako tzv. pravdu a tím se chtě nechtě spolupodílíme coby spojenec na zkáze a na tom obráceném žebříčku hodnot.

Pravda, lež. Rub a líc. Chcete být terčem a to snadným terčem pro ty, co se budou té lži bránit? Tak pokračujte ve lživé rétorice a propagandě proti Rusku, starejte se o druhé, ne o sebe, pomlouvejte Rusko a blahořečte proradné USA, malujte si proradné nadřazené USA na růžovo! 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/510-deti-mrtvych-667-zranenych-Pry-rukou-naseho-spojence-439294

 VÝSLEDEK: Jednoho dne se kvůli tomuto ne suverénnímu myšlení, bez vrozeného pudu sebezáchovy staneme jen a jen pouhým terčem pro teroristy, kteří nenávidí USA pro zla, která jim USA za desetiletí  v pozici tzv. četníka demokracie, způsobily..... 

      Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | úterý 7.6.2016 14:23 | karma článku: 21,96 | přečteno: 731x
  • Další články autora

Milena Poláková

Svoboda v nesvobodě

14.12.2016 v 8:44 | Karma: 13,43
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy