Karta se obrací, nastal pozitivní zlom. Věřte, i když nám tvrdí opak...Kdo? Média!

4. 06. 2016 14:57:21
Sledování dnešních médií není až tak složité jak se zdá. Důležité je rozklíčovat jaká média to jsou, zda nezávislá, nebo někomu poplatná. I v tomto směru se karta obrací. Víme kdo je kdo, víme kdo lže a kdo krade. A to je základ.

Jde o to, jak s touto pozitivní kartou a s odkrytím její barvy správně naložit. Rozhodně ji nenechávat v rukávu na příhodnější dobu, protože ta nejvíce příhodná doba je právě a jedině vždy teď.

Nyní několik příkladů v odkazech:

Evropská civilizace zaniká. Fico je náš příklad. Útok na Zemana byl bulvární. Dusilová je nevkusná

ROZHOVOR: Prohlášení zpěváků na hudebních cenách Anděl považuje bývalý známý moderátor a nynější poslanec Stanislav Berkovec (ANO) za nevhodné a nevkusné. Nelíbí se mu také kritika české hlavy státu za údajnou „provýchodní“ orientaci v souvislosti s návštěvou čínského prezidenta. K posledním veřejně propíraným kauzám pak říká: „Mám v poslední době výrazný pocit, že uměle vyvolané kauzy mají zcela záměrně odvést pozornost od skutečných problémů. Například o grandiózním podvodu kolem OKD a probíhajících soudech nikde moc neuslyšíte.“

Zde pan Berkovec dokonale a prakticky jednou větou shrnul to, co je dnes a denně s drobnými obměnami propíráno médii "hlavního proudu" a co se víceméně dokola a do zblbnutí opakuje tak, aby to důležité a akutní i když kupodivu neřešené, uniklo naší pozornosti. Mnohdy si kladu otázku, kdy z takového nesmyslně otáčejícího se kolotoče kauz a kauziček vybředneme a jak takové vybřednutí bude asi vypadat.

Bude stejně sametové jako v roce 89?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babisuv-slavny-poslanec-Evropska-civilizace-zanika-Fico-je-nas-priklad-Utok-na-Zemana-byl-bulvarni-Dusilova-je-nevkusna-432553

Kromě nevkusu zpěvačky Dusilové máme takových nevkusníků mezi často rádoby umělci víc. Každý si určitě udělal obrázek o panu Donutilovi a v poslední době bohužel i o panu Janu Hrušínském, u kterého by bylo zajímavé zjistit názor jeho nezapomenutelného, bohužel již zemřelého otce, na postoje svého syna k dnešní realitě. Opomenout nemohu ani pro mě nepochopitelnou nynější povýšenost pana Jiřího Menzela, podotýkám, že jsem jej kdysi měla natolik ráda pro jeho film "Zločin v šantánu", že byl dokonce tématem mojí maturitní práce...Chápete stejně zpupnou a prapodivnou rétoriku paní Magdy Vašáryové, která si krátce přičichla k politice coby velvyslankyně a které se zřejmě z toho tak zatočila hlava, že přeceňuje své právo na dehonestující komentáře dokonce proti vlastnímu slovenskému národu?...

A jsme u těch médií, konkrétně u kanálu ČT.

Mnou avizované je sice již v tichosti a pouze prozatím uklizeno kdesi v zákulisí všech kauz a kauziček, ale je to názorný, ač negativní příklad, kdy své karty ukáže někdo úmyslně, myslí si, že je férový hráč před kterým se smeká, ale výsledkem je pouze odhalení falešného hráče, který nejenže sotva umí číst z listu, ale chce na svou ne fér hru nepoctivě nalákat a získat ty, co si ze strachu raději nechají dobrou kartu v rukávu s očekáváním, že ji použijí, až "jak se hra vyvine"...Výsledkem takové hry je převrácený hrací stůl s rozházenými listy karet, které zdánlivě, slůvko "zdánlivě" záměrně podtrhuji, již nikdo neumí dát dohromady. Vždy tam totiž chybí jedna karta, která není do takové hry žádoucí a kterou si ti falešní hráči stačili schovat do rukávu, ze kterého ji vytahují až když se jim hodí do podrazné hry k odstavení protihráče, kterého chtějí porazit a "něco" nekalého na něj mají nachystáno...

"Naše" neslavně slavná ČT.

Jak se může stát, že v programu žánru zábavného, kde se hraje a zpívá, se náhle na veřejnoprávní televizi, tak je nám totiž stále prezentována, čte z papírku politická agitka, která pomlouvá prezidenta? Jak je možné, že v takovémto případě tato veřejností placená televize toto vůbec umožní?! Je to jednoduché. ČT je v rukou nenávistných a nesmířených lidí, většinou lokajů těch, co se pokouší naši zem destabilizovat, těch co se nedokáží smířit s přímou volbou prezidenta. Dle pravidelných a prakticky jediných stále se opakujících hostů víme o které to lokajíčky se jedná a tím máme také potvrzenu závislost tohoto klíčového média.

To vše je nejen smutným faktem, ale hlavně faktem nemorálním a na hraně zákona. Tato televize placená koncesionáři neplní ze zákona své povinnosti!!

Tím chci říci, že je nutné její status přehodnotit a od výpalného stořicetiosmi korun za každou rodinu, občana, kteří vlastní televizní přijímač, tuto nekorektní televizi jednoduše odstavit. Jak se tohoto žaludského esa zbavit? Karty, ze které čiší záměrná a předem připravená zákeřnost?

Ta zákeřnost je v tom, že lidé, kteří nemají jinou možnost, ať z jakéhokoliv důvodu, než tu, sledovat světové a naše dění, či dění přímého přenosu řízeného globalizačního procesu pouze na ČT, jsou od rána do večera manipulováni polopravdami, lží a jednostrannou rétorikou pravidelně zvaných a samozvaných, stále stejných vymývačů mozků, za podpory arogancí překypujících a opět pouze zdánlivě sebejistých moderátorů...

Toto vše vám na ČT nesdělují, pravda se nenosí. Prý je to propaganda a zastrašování! Ne, pánové z ČT a z jiných nekorektních médií... To není zastrašování, ale realita dnešních dnů a pud sebezáchovy by vám měl říci, že naopak, je třeba své národy seznámit s realitou, že naopak je třeba a je nutností poukázat na zlo, ať vy jej nazýváte jakkoliv, třeba i propagandou:

Vedení televize Prima vydalo zásadní prohlášení. Toto se bude dít po skandálu s uprchlíky

První obětí cenzury EU a Facebooku je novinářka, která natočila toto VIDEO o znásilňování a uprchlících

Nebojím se smrti, napsala dnes Samková. A pak spustila velmi výhružnou kanonádu proti muslimům

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pokrytci-peskuji-Primu-a-mezitim-se-nadpozemska-CT-priblizila-absolutnimu-peklu-Petr-Zantovsky-je-tento-tyden-mimoradne-zhnuseny-438866

Veřejnoprávnost je o nezatajování informací a to jak informací negativních, tak však ale i těch pozitivních:

Nu a aby byla ČT skutečně ve svém zpravodajství vyvážena, není od věci národ seznamovat hlavně s pozitivním vývojem lidské společnosti, kdy sounáležitost státu s vlastními občany není jen chiméra, ale je pravidlem, což Švýcaři dávno pochopili a nejen oni. My bychom se od nich měli učit, co je skutečná sounáležitost, vlastenectví a rodina, coby základ státu.

To bychom však od zaostalé a nepokrokové televize a nejen jí, ale i našich neméně nepokrokových politiků, kteří mlčí a mlží stejně jako ČT, chtěli příliš...

Švýcaři totiž mají o tomto víkendu referendum o základním nepodmíněném příjmu. Že nevíte co základní nepodmíněný příjem je? No není divu! Vždyť naše televize je tu od toho, aby nás zastrašovala a utahovala nám mysl cenzurou. A my ji za to vše máme stále platit výpalné?!

O takovém pokroku se našim fosíliím jen těžko informuje že?... Díky jejich "politice" jsme totiž bohužel, na chvostu pokroku a jak jsem již sdělila, pravda je zde nežádoucí:

https://interaktivni.rozhlas.cz/zakladni-prijem/

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405556-svycari-rozhodnou-o-prijmu-bez-prace.html

Jak ČT zbavit svéprávnosti a tím jí určit opatrovníka, který se bude starat o financování tohoto nyní propagandistického nevyváženého média, na jehož činnost nedosáhne ani NKÚ?

Jednoduše. Poslechněme moudrého návrhu pana prezidenta Zemana a televizi zestátněme. Sice bude stále placena nepřímo námi občany, bude však ale zároveň pod kontrolou státní pokladny.

Výměna zprofanovaného osazenstva nově "zprivatizované" ČT je nutností, svobodná rozprava širokého spektra názorů o naší budoucnosti samozřejmostí.

Ptám se, kdy konečně naši volení zástupci k tomuto nutnému kroku, kdy v tzv. svobodné demokracii je občan nucen platit za nevyžádanou službu vymývání mozků, konečně řeknou své ano pro tento krok, protože si to tak většina jejich voličů přeje?

I zde je řešením obrácení karty žaludského esa na kartu srdcového esa tím, že v nových volbách nikoho, slovy n i k o h o, již ze stávající falešné garnitury sněmovny nezvolíme. Je totiž nenormální a nemorální být v dnešní době nucen podporovat penězi osazenstvo ČT, která je škodnou a její jedinou přidanou hodnotou jsou jen dokola opakované archivní záznamy, které se opakují i několikrát do týdne. I tato přidaná hodnota se však právě tou "okoukaností" stane spíše nudným artiklem a přestane dokonce být i zlatým fondem, na který jsme byli pyšní vzhledem k tehdejším skutečným umělcům, kteří tento archiv svým uměním stvořili.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sokujici-odhaleni-Tak-byva-maskovana-ruska-propaganda-kterou-u-nas-siri-sto-webu-zaznelo-v-CT-437202

Proč lidé, jako je např. novinářka paní Tereza Spencerová nejsou denně na veřejnoprávní televizní obrazovce tak, jako je tam agent topky Miroslav Kalousek a paní neúnavná agitátorka a mentorka Langšádlová? O Markovi Bendovi, který se vždy jeví jako neuvěřitelný exot z muzejní vitríny proudu času, od osmnácti let sedícímu v parlamentní lavici, stárnoucímu, nikoliv však zrajícímu, a neúnavně všeznalému a vychytralému, snad ani nemluvě...A takových exotů neznalých reality nutné pro prosperitu společnosti je tam lidově řečeno hafo. Jsou to exoti, připomínající vždy kdykoliv se na obrazovce zjeví, vlezlého neurvalého posměváčka Rumburaka z naší proslulé pohádky. Bylo by to k smíchu, kdyby tyto exoty jednostranně zaměřené na propagaci nedobra v neprospěch našeho národa, nám tak ochotně nestrkala pod nos naše veřejnoprávní televize, která na tuto jednostrannou propagandu dostává od nás pravidelné výpalné.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Propaganda-pravdy-a-lasky-Petr-Zantovsky-ji-ukazuje-na-konkretnich-prikladech-Vcetne-nalejvarny-na-americke-ambasade-437750/diskuse

A jsme u té propagandy. Co to zas na nás ti zřejmě nudící se činitelé stran a vlády připravují za rezavý řetěz? Tady bude cenzura?!! Oni nám tady, v demokratické, jak nám je opět při každé příležitosti podsouváno, že demokratické zemi, budou nasazovat okovy cenzury?! Oni si dovolí nás považovat za nesvéprávné a nemyslící občany a budou nám určovat co smíme a nesmíme číst, jaké smíme a nesmíme shlížet dokumenty a co z těchto poznatků smíme a nesmíme vyvozovat??... Co si máme, či nemáme myslet?! Ti samí co tam dnes sedí a kteří mají plnou hubu demokracie, svobody slova, protože oni nejsou jako oni?!

Aha, nezapomínejme, že to vše o čem oni mluví jako o demokracii, je demokracie Západu, tak čemu se divit?

Jsou to lidé nejen podléhající manipulaci, ale i takoví, kteří "svou pravdu" prodávají se ziskem, který staví nadevše, i nad vlastenectví. Jsou to zkrátka zaprodanci...

Cituji z článku:

Psycholog, který názory na migraci děsí hlavní proud, dostal prý zaracha v televizi. Lidé nejsou hloupí, obrátí se to proti vám, varuje cenzory

Jsou to lidé snadno podléhající manipulaci

Přiznal, že zjistit, kdo skutečně stojí za takovou cenzurou, bude asi vždycky těžké. „Je jisté, že jsou to jednotlivci nebo skupiny, kterým stojí za to ovládat ostatní lidi, manipulovat s nimi, směřovat je ke svým cílům. Osobně si myslím, že většina takovýchto nositelů ‚pravdy‘ (sluníčka, neomarxisté) není vedena primárně zlými úmysly. Jednají často dle vlastního svatého přesvědčení, které i jim někdo podobný myšlenkově implantoval. Často to jsou lidé snadno podléhající manipulaci, bez větší schopnosti vidět svět realisticky. Abych však nebyl přehnaně naivní – je určitě velké množství těch, kteří za šíření té své pravdy pobírají dotace od státu či od států jiných, mají to jako své placené zaměstnání,“ myslí si.

Jakákoliv cenzura má efekt jen dočasný

Je přesvědčen o tom, že cenzura názorů ve veřejném prostoru nebude mít efekt, jaký cenzor zamýšlí. „Víme všichni, že jakákoliv cenzura má efekt jen dočasný, tím spíše v dnešní informačně bohaté době má taková cenzura efekt nulový. Ano, a právě naopak. Úsilí cenzorů se obrátí proti nim,“ uvedl.....Konec citace

Pan psycholog má pravdu nejen proto, že je psycholog a měl by být v obraze, ale hlavně proto, že je nad slunce jasné, že se zde začíná opakovat neblahá historie padesátých let a kdosi se z této historie zřejmě nedokázal poučit...

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Svet-se-zblaznil-Tereza-Spencerova-hlasi-novinky-ze-Syrie-smeje-se-mladym-nadejnym-analytikum-a-pridava-varovani-Jsme-terc-437369

Slova paní Terezy Spencerové jsou vždy trefná, věrohodně popisující realitu se schopností analýzy, která je vycházející z jejího logického myšlení a ze zkušeností poznaných na vlastní oči. Stejný smysl pro realitu vykazuje také pan Petr Žantovský a jiní nezávislí, skutečně nezávislí, novináři a publicisté. Věřme jen, že lidé, jako oni postupně probouzí mysl logicky uvažujících lidí, lidí, kteří stejně jako oni přemýšlejí a nenechají se opíjet rohlíkem té skutečné a již primitivní propagandy farizejů a nemocných mocných. Nenechávají se také zastrašovat vymýváním mozků takzvanými analytiky ať starými, či mladými, kteří jsou trapně neužiteční a kteří trpí nedostatkem svědomí a sebereflexe.

Jen tak dál milá paní Spencerová, jen tak dál lidé, jež nepotřebujete cenzuru, abyste rozeznali zlé od dobrého.

Tento ryzí poznatek rozeznat dobro od zla, do nás vložily naše maminky svou tradiční a pro rodinnou výchovou. To, že je nám zde plíživě vštěpováno, že rodina je zátěží pro společnost, že se máme vzdát našich skutečných hodnot, nám sdělují a moc se snaží lidem denně vštěpovat do podvědomí ti, co na mámin hlas rychle zapomněli, ať kvůli zisku a chamtivosti tak kvůli vlastnímu sebestřednému přesvědčení, že mají právo lidem nasazovat okovy cenzury, zastrašovat je a dávat nás v šanc jisté záhubě. Vlastenectví a rodina se považují za prázdný zaostalý předsudek, proto je nutné poukazovat na ta fakta, že vlastenectví a rodina, nejsou prázdná slova, že pokud zhyne rodina a její tradice, zhyne jednou provždy celý národ...

V záměrném lhaní "hlavního proudu" a v jeho lživých spekulacích vycházejících z tohoto tzv. hlavního proudu, který se mimochodem jako hlavní proud sebezvolil, je něco, co nás vrací rovnou do padesátých let...

Pokud nyní máme v rukou čím dál tím vyšší kartu poznání, není třeba zoufat si nad nekorektností a falší žaludského esa. Využijme této karty nejen k rozpoznání dobra od zla, ale konečně ji položme na stůl coby trumf!

Zde je totiž obrovská šance, že skutečně a konečně zvítězí pravda a láska, tentokráte však ryzí pravda a láska bez přívlastků...

Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | sobota 4.6.2016 14:57 | karma článku: 37.44 | přečteno: 2124x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učtelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 14.11 | Přečteno: 436 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3848 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.62 | Přečteno: 364 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
Počet článků 110 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1814

Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...