Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Při čtení mnoha článků a diskusí stále nemohu pochopit kde se v naší republice bere tolik masochistů, to je těch, kteří ač mají k dispozici stovky důkazů co jsou imigranti zač a proč sem přicházejí označují ty, kteří se jim preventivně chtějí bránit za populisty a xenofoby. Kdo je populista? Ten, který říká to co chtějí lidé slyšet, ale co je potom smyslem jeho vstupu do politiky když ne to aby dělal to co lidé chtějí a potřebují. U nás se díky mediím (hlavně těm Bakalovým) stálo toto slovo málem nadávkou, synonymem pro podlézavost voličům, tedy něco naprosto nepatřičného. A tak v dalších dnech a týdnech budeme patrně svědky neustávajících útoků nejen na ANO, ale i na SPD. Ale protože se PIRÁTI těmto mediím velmi hodí do krámu tak budou oslavováni a bude jim věnováno mnohem místa ve zpravodajství. Jsme svědky naprosté rozpolcenosti české společnosti na dva ideově nesmiřitelné tábory, z nichž ten proevropský (přesněji pro-Merkelovský, prosluníčkářský) má jednu velkou výhodu - ovládá rozhodující sdělovací prostředky v této zemi. Výsledky voleb na to nemají téměř žádný vliv. A to je špatně...

1 0
možnosti
AB

Je to tvůj názor, přes 10% voličů má zcela jiné mínění a označit někoho hlupákem jenom proto, že má jiný názor.... To si doplň sama.

0 0
možnosti
EH

Já jsem s volbama více méně spokojena.

-Okamuru jsem tam chtěla - i když ne zrovna jako vládní stranu. Na to jsou moc noví a ukřičení.

-Koalice ANO + ODS by mi nevadila, ale nejspíš bych byla v menšině.

Piráti mi tam nevadí.

-Oslabení Antibabišovců je plus, snad se chytnou za nos, že co vypadá dobře na internetu, nefunguje v reálu.

Akorát nevím, nakolik se poslanci umoudří a stanou se z Antibabišovců klasičtí korýtkáři. Jinak ty volby byly zbytečné.

0 0
možnosti

Velmi zajímavé

informace o Pirátské straně, kteří jsou tedy v podstatě Sluníčkáři vítající islamizaci Evropy. Myslím, že mnoho voličů Pirátů to ani nevědělo.

(Pirátům v západních zemích se nelze divit, že s ohledem na silnou populaci Muslimů v jejich zemích, chtějí mít voliče z řad Muslimů na své straně.)

Karma!

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za ohlas pane Čumpelíku. Souhlasím a proto jsem to dala coby podnět a zamyšlení, jak nevyzpytatelná politika vlastně je.

0 0
možnosti
PK

Děkuji. Nepatřím k voličům SPD, ani Pirátů. Přiznávám, že z obého nemám dobrý pocit. Samozřejmě z naprosto rozdílných důvodů. S Vaším vyjádřením ovšem celkem souhlasím a dám karmu. Zejména hodnocení pirátů mi ve Vašem podání připadá poctivě zpracované. Beru ale i to, že strany byli zvoleny v demokratických volbách a je potřeba, aby svou šanci dostali. Tak uvidíme, jak státotvornĕ se všichni poslanci v následujících měsících ukáží.

1 0
možnosti
Foto

I já děkuji pane Kleinwächtere. Ano, každý jsme volili tak, jak jsme to nejlépe cítili. Na to máme právo a je to ryzí demokracie. Souhlasím, že vše ukáže čas. Naše omyly, ale i naše výhry. A v ty výhry pro společnost já věřím. Proto jsem volila SPD, které rozumím. Odvolatelnost politiků a jiné mechanismy, které SPD mají v programu, tím řád a pořádek, tu mohly být už v devadesátých letech. Jenže tehdy pan Klaus řekl, zhasněme...

0 0
možnosti
Foto

Ano, kdyby nebylo Okamury, museli vy si jej islámští teroristé vymyslet. Nic víc jim k radikalizaci našich klidných muslimů nepomáhá než Okamurův xenofobismus. A než vám podobní začnou po mně plivat, chci říct, že nejsem pro bezbřehé vítání imigrantů, ale pro jejich důkladné prověřování. Pokud tedy jste schopná tento jemný ale zásadní rozdíl rozlišit.

2 5
možnosti
Foto

A co vy? Milý pane Prokope. Jaký systém prověrek a "důkladného prověření" máte v plánu, když tito vetřelci mění identitu, vyhodíte je dveřmi a vrátí se oknem a to posíleni a ve větším množství? Jste jinak normální?...Tady zkrátka cizí ideologie, nemá co dělat, nepatří sem. Ať si tito nezvaní zůstanou doma a tam se starají o své. Vám nestačí, co řekla Merkel? Islám do Německa patří! Vám nestačí, co řekli spoluobčané naší republiky ve volbách? Islám do ČR nepatří a to ani omylem ne! Víte co to je nulová tolerance? Znáte pojem "prevence" ? Ještě budeme za Okamuru vděčni! Vy na to možná přijdete později, ale přijdete.

3 3
možnosti
Foto

Myslím, že Babiš dobře ví, že Fiala nepovolí a do koalice nepůjde. Už v Bibli je psáno, kdo se ponižuje...... a to právě Babiš dělá. Znovu a znovu ohýbá hřbet a oslovuje Fialu, aby ten znovu a znovu se hrdě napřímil a pronesl NE. Je zajímavé, že je politolog a netuší, že každým svým ne ztrácí a ztrácí.

3 3
možnosti
Foto

Pane Bicero děkuji za Váš příspěvek. Babiš se nyní nachytal na několika lžích, ale to si ponechám na jiný svůj text ;-)

0 0
možnosti
TV

Karma, Mileno. Za me dobre shrnuti a dalsi potvrzeni mych pocitu ohledne protezovane piratske pate kolony...

4 0
možnosti
Foto

Tomáši zdravím Vás a děkuji.

Bohužel, tato fakta jsou potvrzena i fotografiemi pana Bartoše na prapodivných akcích. Raději jsem je ani nevyužila. Je smutné, že se tito lidé takto zákeřně podepsali na myšlení mladších voličů. To, že je podvedli, snad ani nechápou. Jsem přesvědčena, že se vše jaksi samovyčistí, čehož jsme svědky a ne, že ne. Pokud jste sledoval duel pana Soukupa a vystoupení pana Okamury z SPD a pana Vondráčka z ANO, byla to pro mě po dlouhé době velmi smysluplná debata dvou politiků. Jsou to první vlaštovky. Díky za ně!

4 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy