Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sociální cítění máte vysoké. Nepochybně. Ale když čtu ty vaše závěrečné návrhy, doporučoval bych ještě trochu matematiky, spíše počtů. Vystačíte se základními početními úkony. A ještě bych si dovolil poznámku. Nivelizace mezd je v Česku veliká a míra "důchodové" solidarity přímo obrovská. V obou těchto kategoriích patříme ke světové špičce. Vám to připadá stále málo? Tak si dejde do důchodové kalkulačky výpočtový základ 15k a 50k, podívejte se na rozdíl v důchodu a pak se podívejte kolik platí sociální a důchodové "pojištění" ten, kdo bere 15k a kolik ten, kdo bere 50k.

1 0
možnosti
Foto

Tady nejde o moje sociální cítění pane Chlumský, to by měl mít každý! Co se týká vašeho tvrzení, že patříme ke světové špičce ve stavu sociálna, tak je to velmi zcestné popularizování nepravdy, ve smyslu "jedna paní povídala". Nechci se zde s vámi přetahovat poukázáním na státy, kde je vše jinak a mnohem lépe propracované (např. ženy starajíc se o děti a rodinu automaticky mají nárok na plat za tuto u nás nezpoplatněnou, leč důležitou činnost). Ale shodněme se na tom, že základem je velmi slušná mzda za práci, od čehož se bude vše odvíjet.

Vaše výpočty patří přesně tam, kde je nedostatek sociálního cítění a ztráta sounáležité lidskosti. Vláda bank a jejich loutek takto nelogicky postavených výpočtů využívá k destabilizaci společnosti, proto by rády takové počty patřící do minulosti rády udržely co nejdéle. Vy jim v tom sekundujete a hlavně ekonomové se zastaralými poučkami z ekonomie již neslučitelnými se současným stavem nastavení technologií bez toho, abyste se zamyslel o tom, co píši: Je třeba změnit systém, zbavit se zastaralého klišé "kalkulačky", která bez lidsky pojaté filosofie je jen o prázdných číslech bez skutečné praxe. Takové počty navigují civilizace k zániku, což je již evidentní znak dnešní doby a jen slepý to nevidí, nebo vidět nechce. Vy nevíte kolik "zmizí" korun ročně v kapsách spekulantů z našich veřejných peněz?! Jsou to plus mínus dvě mld.!! Vy nevíte co jsou tzv. vrtulníkové peníze, které slouží výhradně spekulantům bank? Vy asi nevíte ani jak vzniká dluh...Zkuste si vše dát do souvislosti, pak možná pochopíte, že vaše kalkulačka nepatří do slušné společnosti kde je prioritou člověk, jeho důstojnost, pořádek a řád padni komu padni...

MOTTO- ILONA ŠVIHLÍKOVÁ: "PROMIŇTE NÁM, ŽE NEVYDĚLÁVÁME TOLIK, KOLIK VY KRADETE“

http://www.casodej.cz/otroci02.htm

Tento nelogický amorální systém, který svou "kalkulačkou" podporujete, skončí s podzimními volbami a včera bylo pozdě.

0 0
možnosti
Foto

J70a81k14u38b 36R14o66t44h

20. 1. 2017 8:17

Pardon, při vašem vzdělání, dámo, ale co má ten titulek společného s textem (zmateným, ale to je u vás běžné)?8-o

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, pane Rothe, to vy pochopit nemůžete. To pochopí jen jemnocitní lidé, kteří jsou v obraze stávající reality a to vy zjevně nejste. Jste tak trochu zmatený a to je ten kámen úrazu ;-)

1 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS