Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L11e65o 71W68o85l70f

27. 10. 2016 23:56

Fajnová atmosféra. Skoro jak v 89 - zkrátka nic pro zemanity.

8 3
možnosti
Foto

Osmdevadesátýdevátý se současnými neblahými zkušenostmi? To věřím, že bude dnes vypadat jinak, než si vůbec umíte představit, pane Wolfe.

5 3
možnosti
JB

J90a81n 72B91a24r22t72o94ň

27. 10. 2016 23:55

Smáli se vlastním "vtípkům", smáli se vlastní neslušnosti, neomalenosti zaprodanosti. Posměváčci bez špetky sebereflexe, nízké inteligence, myslící si, že s námi začali jakousi hru na přetahovanou o pravdě... Myslí si, že jsme národ bašťounů, který nedokáže čerpat ze zkušeností, které s těmito sebestřednými komedianty již má?

8-o

Tak se psávalo v někdejším Rudém právu - Zkrachovanci a zaprodanci!!

18 3
možnosti
PV

P20e13t11r 52V70í44t

28. 10. 2016 0:19

A samozvanci! :)

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 3
možnosti
Foto

99 pragováků + 1 Kraus se nám tedy projevilo v televizním přenosu, nu uvidíme, zda laťku, kterou si sami nastavili, přeskočí. Zítra možná ještě za pomoci propagandy ano, ale čím déle tento karneval stupidity bude trvat, tím hůře budou hledat nové, stále bizarnější nápady. Pak trapnost, která je zatím ještě oděna do roucha upjaté hysterie, ukáže svou holou podstatu. A ta je poměrně dost nevábná.

Za článek karma R^

18 11
možnosti
Foto

Ta trapnost za kterou je nám snad i hanba i když hanba by měla být aktérům toho svinstva, je evidentní už teď. Co se týká té laťky, tak tu prostě a jednoduše jen podlézají. Je to jejich krédo hrát si na někoho, kým nejsou. O té podlézané laťce naštěstí už víme a tak si budou muset najít jiné obecenstvo a hlavně jinde než v ČR. Zde jsou už dostatečně profláknutí...[>-]

6 3
možnosti
Foto

Vážená paní, koukáte se na volby v USA? Stejně jako u nás tuhle show ovládla borkyně, která umí dávat podpásovky. Označíte protivníkovy voliče za lůzu a duševní chudáky. Postrašíte Putinem. Vytáhnete sexuální obtěžování. Stejně tak i náš prezident použil několik takových triků, proti kterým, se při vhodném načasování, nemá slušný člověk šanci ubránit. Mimo jiné u p. Peroutky to načasování bylo úplně dokonalé - kopat do mrtvého, to je odvaha.

3 1
možnosti
Foto

Vážený pane Haluzo volební klání v USA samozřejmě sleduji. Věřím a dokonce jsem si vsadila u jedné sázkovky, že vyhraje pan Trump. Jak s tím vším souvisí pan Putin nevím, a to, že pojmenuji pravdu, byť i o nežijícím novináři publicistovi, tak na tom snad není nic špatného. O jakési momentové náklonnosti spíš smířlivosti, s tehdejším mocensky ovládnutým stavem v čele s nejmenovaným vůdcem, snad i ze strachu, se u Peroutky dočtete i v jiných jeho věcech. Nikdo mu to však nemůže mít za zlé, byl to člověk žijící ve své a hlavně pohnuté době... Pan Zeman pouze konstatoval fakta.

4 3
možnosti
LV

L56i49b44o17r 85V61a33n81ě91k

27. 10. 2016 23:35

Krausovi soustavně klesá sledovanost.

Na počátku na CT1 býval ještě jakž takž vtipný a jeho dialog s biomasou je.nezapomenutelný.

Ale jak stoupala jeho agresivní rétorika a sebestřednost a současně finanční nenažranost ...

.

Kdo se projevuje víc tolerantně.laskavěji i humorněji - Kraus či Šíp?

18 2
možnosti
Foto

Pan Šíp je ještě z dobré školy, kde nešlo až tak moc o peníze, ale o vděčného diváka. Na jeho skromném a profesionálním projevu je to i vidět ;-)

10 2
možnosti
ZK

Je to jasný, Plíšková, Holotová a Poláková jsou ve skutečnosti jedna a tatáž osoba.

9 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy