Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně! Já obvykle ve Vašich článcích shledám dost věcí, které vidím jinak nebo ne tak emotivně, někdy se mi zdají trochu nedotažené. Ovšem dnes zírám, nemám co dodat. Taky mi něco podobného táhlo hlavou. R^

2 0
možnosti
Foto

Zdravím vás paní Pokorná.

To, že vidíme věci jinak, jinak ani nejde :-))) Kdybychom je všichni viděli stejně, nebyli bychom lidé, ale naprogramovaní androidi. I když, co si budeme namlouvat, někteří politikové nejen že vypadají ve svých stejnokrojích jako umělý člověk, ale i tak jednají, jakoby je kdosi zpovzdálí navigoval.

Co se týká emocí, ty máme také všichni nastavené jinak. Já nejsem emoční člověk, i když se Vám to zdá. Zachovávám si klid i rozvahu, ale jsou věci, které, pokud se nechcete podobat právě androidům, musíte podat tak, aby byly výrazné, srozumitelné, aby oslovily. Zkrátka umět věci pojmenovat takové, jaké opravdu jsou. A že je doba, kterou právě prožíváme emoční, hektická, tak to je skutečnost.

Každopádně jsem ráda, že navštěvujete moje články a že v diskuzi smysluplně namítáte a sdělujete své názory. Přeji Vám hezké léto, mějte se fajn.

1 0
možnosti
Foto

I83v53a44n 23M73a42r27e66k

16. 7. 2016 15:08

ONI netruchlí, pouze "roní krokodýlí slzy" . Rv Rv Rv

5 0
možnosti
Foto

shrnula jste to komplexně

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Šišo. Snažím se si dát vše dohromady a myslím si, že se mozaika opravdu začíná pěkně skládat nám všem :-)

Dala jsem Vám dotaz do Vaší diskuze pod Váš článek, zda je v pořádku Váš titulek-název "Tragédii v Nice odsuzujeme, ale v úsilí zničit Evropu nepovolíme". Asi jste si všiml, že jsem odkaz na Váš článek, který mě zaujal, s dovolením použila v mém textu, jen mi tam nějak nesedne to slovíčko "nepovolíme". Neměl jste spíše na mysli slovo "nepolevíme"? možná se ale mýlím ;-)

Každopádně děkuji za Váš zájem a mějte se fajn R^

4 0
možnosti

EU je opravdu nereformovatelna. Stale vice 'na povrch' prostupuje skutecny zamer jejiho vzniku. A tim padem nebude ani ochota shora budovat novou. Alespon do te doby, nez se lide a stav jejich mysleni zmeni. Nejspis sakra dlouha doba.

6 0
možnosti
Foto

Ó ne, pane Dvořáčku, ta doba změn následkem toho, že lidé po všech těch neblahých zkušenostech procitli, je právě teď zde a je dobře načasovaná. Bez rychlých a razantních změn, bychom totiž skončili jako ostatní zpupné civilizace před námi. Není možné, aby zlomek zpupné eurovlády rozhodoval o bytí, či nebytí evropských svobodných národů.

Tak snad už konečně tento bludný kruh uzavřeme. Děkuji za reakci R^

4 0
možnosti

:-).......Napsala jste to výborně, ve správném rozčilení! Souhlas! Přikládám jeden zajímavý odkaz vysílání německé televize, super ! To by si naši nedovolili vysílat ani ve snu ! Je to stažené z fb.

https://proevropu.com/zpravy/nemecko-se-probudilo-a-je-to-v-televizi-angela-zuri/

R^R^V

9 0
možnosti
Foto

Stando zdravím Vás a děkuji moc za odkaz. Je to tak, jak předpokládáme. Lidé začnou usilovat o změny zdola, ať jsou to Němci, my, nebo Maďaři, či Bulhaři ač se ti nemocní mocní snaží sebevíc, nebude jim to nic platné. Zlo je již pojmenované a to je pro probuzení národů Evropy důležité a základní. Merkelová ať se durdí jak chce, jednou bude muset zpytovat svědomí a nejen ona V

5 0
možnosti
Foto

Bohužel, Francie se postupně mění v Sýrii. Darebáci, kteří jsou za to odpovědni "truchlí", co jiného jim také zbývá ?

12 0
možnosti
Foto

Přesně tak to je pane Macku. Pokud jim však zbývá pouze "truchlení",

jsou určitě na odpis. Věřím, že konec nesolidního systému, který dosud dle jejich neustálého lhaní lidem a národům neurvale brání, se skutečně blíží.

Přeji Vám hezký den a díky za komentář R^

5 0
možnosti

Přesně řečeno! Oni jsou v horním patru - chovají se neohroženě. Jinak všichni litují - jen řečmi.... Co udělají ?? Navýšit policajty, kteří se zašijí a je jim fuk.....

Kocourkov..... Politik je SLUHA a musí se tak chovat !!

Dostává to obrátky a unie se musí měnit........

8 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás pane Jaromíre a děkuji Vám za Váš věcný příspěvek R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy