Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Mileně Polákové za teto hezký a pravdivý článek. Vidím to podobně. Co se týká blogu, je čas se přemístit na nějaké "svobodné" místo, kde se zachovávají pravidla svobody slova :-)

0 0
možnosti
Foto

Bez komentáře

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/496203/byt-ci-nebyt-samozrejme-ze-byt-aneb-putinova-vyzva-za-svetovy-mir.html

Dobrý den,

Váš blog porušuje Kodex blogera, proto jsme ho stáhli z titulní strany, nyní se zobrazuje pouze na Vašem soukromém blogu.

Na titulní straně blogů nemohou být propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu (čímž text pana Putina, vyzývající občany, je).

Dále na titulní straně nemohou být pozvánky (viz konec článku).

Děkujeme za pochopení,

za adminy Tereza Janků

2 2
možnosti

Také nemám slov. Zrovna jsem se koukala, že nejste ani na hlavní straně, ani v Hyde. Tam je naopak pan Vodrážka, což mě překvapilo. Výzvy k míru vadí, zesměšňování našeho prezidenta nikoliv. Jdu se mrknout, co napsal T. Peczinski.

5 1
možnosti

Nevím, paní autorko, jestli jste to ve svém článku zmiňovala, myslím že ne. Bylo by bláhové si myslet, že tak velká migrace není nikým řízená. Co si myslíte o výroku, že migranti mají být použiti jako základ armády, která má jít do války proti Číně a Rusku?

0 0
možnosti

O45n40d49ř80e45j 39N84ý87č

25. 3. 2016 17:00

A klesáme níž a níž. Člověk se až diví jak hluboce lze klesnout.

1 1
možnosti

Pan Petřík započal, doplním jen něco z Ruska. V roce 1985 započaly v SSSR reformy, úmyslně naprojektované vnějšími a vnitřními poradci "pro lidská práva a demokracii" - šlo o to vrátit SSSR na úroveň zemí třetího světa, to znamená na úroveň, na níž byly země SSSR ještě před bolševickou revolucí. Od roku 1989 produkce Ruské federace prudce klesala, až do roku 1995, kdy dosahovala jen 49% roku 1987! Podobný pokles zaznamenaly i další státy bývalého SSSR. Takzvaná demokratizace vrátila hospodářství, životní úroveň atd. dozadu o více let než druhá světová válka (ta vrátila SSSR o deset let). V roce 1993 vyslovil ruský parlament nedůvěru Jelcinovi, ten poslal se svojí skupinou "demokratů" na parlament tanky, počet mrtvých oficiálně 149, neoficiálně mnohem více. Představitelé USA a V. Británie i náš V. Havel nazvali Jelcinovu skupinu demokraty, naopak demokraticky zvolený parlament nazvali vzbouřenci a barbary. Tohle jsou demokracie, svoboda a lidská práva?

5 2
možnosti
Foto

A vám nevadí, že díky tomu, že v SSSR ty reformy začaly, jsme my získali svobodu? Strhly se dráty, začala svoboda slova, podnikání, cestování, studování. Pro mě za mě ať si Rusko žije dobře, nebo žere hlínu. Všechno je to jejich problém. Ale ať se nekýblují do ostatních a dají pokoj nejen nám, ale všem kolem sebe. Gruzie, Abcházie, Ukrajina ... ti všichni ukazují opak.

2 3
možnosti
Foto

Jinak tento text lze najít např. tady:

http://svobodnenoviny.eu/vyzva-za-mir-evropane-opravdu-chceme-3-svetovou-valku/

To je něco jako aeronet, tedy moskvou financovaný propagační server a vyšlo to tam již v prosinci 2014. Ale je vidět, že u mnoha lidí tady to naráží na úrodnou půdu.

1 3
možnosti
Foto

Máte pravdu, že USA jsou největším nebezpečím míru nejen v Evropě, ale v celém světě.

USA vojensky napadly a rozvrátily řadu zemí (Srbsko, Irák, Libye, podpora teroristů v Sýrii)

USA podpořily nelegitimní násilný puč na Ukrajině s cílem zavléct Rusko do války s Ukrajinou.

Naštěstí díky Putinově moudrosti se to Američanům nepodařilo, ale obyčejní Ukrajinci to odnesli, když pučisté dosazení vládou USA rozpoutali vyhlazovací válku proti obyvatelům Luhanska a Doněcka.

Nyní USA provokují v Pobaltských republikách, které vojensky obsazují a vykřikují něco o ruském nebezpečí.

Ještě, že je Putin tak umírněný a na tyto americké provokace odpovídá s klidem a rozvahou.

Pro Vás karma R^

6 2
možnosti
Foto

Hm. Tohle jsem od vás přesně čekal. Já bych jen dodal. Ať žijí USA a naše naprosté štěstí že jsme v NATO! Jinak by Putin nebyl jen v Pobaltí ale už i u nás. Zatím pronikl jen do několika hlav.

1 5
možnosti
Foto

Výborně, děkuji za článek. Je třeba být dnes aktivní, abychom zítra nebyli radioaktivní. Karma R^

6 0
možnosti
Foto

Ano, ano. Připomněl jste mi slogany osmdesátých let. Za tohle vám musím dát plus, já už je na rozdíl od vás skoro všechny zapomněl R^

1 0
možnosti
Foto

Já už to četl. Dle mě to jasně ukazuje Putinův vzkaz - buď bude po našem, nebo vás jaderně smetem!

0 1
možnosti
Foto

Můžete dát odkaz na tento "vzkaz"?

1 0
možnosti

Pomýlení má mnoho podob. To Vaše je učebnicové. Hodně zdraví.

1 2
možnosti

O20n31d52ř85e21j 57N28ý41č

25. 3. 2016 15:31

Klasický váš výtvor jediná novinka je že je propaganda vysílání pořadů o druhé světové válce. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy