Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KLS

Dovolíte mi jednu osobní otázku? Nevystupovala jste náhodou dříve pod jménem Beata Krusic? Jestli ne, tak se velice omlouvám a je to mezi vámi pouze podobnost čistě náhodná;-)

1 2
možnosti
MS

S těmi vlastními dětmi to byla od Babiše jen taková dobře sehraná komedie pro prosťáčky. Tady přece vůbec nejde o to, na koho bylo Čapí hnízdo převedeno, ale o to, zda celá transakce nebyla provedena jen proto, aby se dosáhlo na dotaci z EU, a zda v tomto případě nešlo o dotační podvod. A o tom rozhodne až šetření OLAF a vyšetřování policie ČR.

3 0
možnosti
MM

V PS parlamentu ČR se projednávala kauza Čapí hnízdo v návaznosti na pana Babiše. Vy ovšem píšete, stejně jako pan Babiš hovořil, o ODS, Kalouskovi a nepravostech předchozích vlád. Dovolím si doporučit autorce, až se v PS bude projednávat nějaká kauza ODS nebo Kalouska, aby o tom napsala blog a vynechala Babiše.

6 0
možnosti
Foto

Jste normální? Pane Mudro vy opomínáte, kdo začal s výpady a s popisem jakési nepodstatné dotace, kterou si můžete dle stávajících zákonů vzít i vy. Vy jednoduše nechápete, že se pan Babiš jen bránil a dle mého názoru, safra dobře bránil. Zkrátka jim to nandal! Jinak, kdo chce psa bít, ten si hůl najde. Babiše ale prostě a jednoduše ve své hlouposti podcenili. Nic víc nic míň. To si jako myslíte, že kauzy těch, co napadli "kauzu" Čapí hnízdo s tím nesouvisí? Tak to jste hodně nespravedlivý a mimo obraz.

0 6
možnosti

Babiš jenom kope kolem sebe jako malé dítě - přitom sám je ukázkovým "kmotrem".

5 0
možnosti
Foto

Babiš kolem sebe nekope, nemá důvod. Opak je pravdou. Kopou kolem sebe jako chcípající kobyla (nechť mi toto ušlechtilé zvíře promine) ti, co mají skutečné máslo na hlavě, ti, co tuší a dobře tuší, že je to jejich politický konec, ti, co si o sobě myslí, že budou ohlupovat národ jak budou sami potřebovat. Ti okolo sebe kopou a to ještě velmi hloupě kopou. Národ je probuzen a ve střehu. Tah na branku má a bude mít, pan Babiš. To je to, co vás a některé další štve, protože buď jste mimo realitu, nebo nechcete vidět, protože kopete za ty, co se nyní jen mstí.

0 1
možnosti
PM

P54e91t57r 72M64á31c88a

24. 3. 2016 9:07

Berete na to něco? Fakt bych to nezlehčoval.

5 1
možnosti
Foto

Klidně zlehčujte, pokud vám to dělá radost. Ale nezapomeňte si vzít to, co berete vy. Na to fakt pozor ;-)

0 0
možnosti

Pan Kalousek a paní Němcová se svými stranami vidí v Babišovi a jeho hnutí něco, co je shodilo z výsluní, proto ty štvavé kampaně (agent StB, dotace na biopaliva, Čapí hnízdo). Marně doufali, že se Babiš sebere a z politiky odejde. Naopak, přihrávají mu volební bodíky. Lidé mají raději ty, kteří udělali kus práce pro sebe a pro jiné, než ty, kteří dlouhé roky jen planě kecají. Majetky a miliardy nikomu nezávidím, já bych je nechtěla. A mimochodem, už přemýšlím, že si s rodinou uděláme výlet na farmu Čapí hnízdo; paní autorko, už jste tam byla?

3 8
možnosti
Foto

Udělejte, udělejte. Pokud se zrovna nebudou rozdávat koblížky zdarma, tak si v restauraci slušně zaplatíte. Právníci a pisálci referátů se z něčeho zaplatit musí. Věřím, že vy přispějete radostně a dobrovolně.

10 0
možnosti
HL

A já si říkala, kdo mu ten pamflet tvořil. Snad vám dobře zaplatil, aspoň dovolenou na hnízdě:-P

8 1
možnosti
Foto

Proč Babiš, který ná smysl pro obhajobu nepokouzal na to, jak privatizoval Unipetrol a jak mu ČSSD šla na ruku jenom z důvodu, že jí dal 5 milionů na volební kampaň.RvRv

11 0
možnosti
KLS

Protože se s Bohuslavem dohodli, že o tomto taktně pomlčí.

1 0
možnosti
ZK

Bože můj! To je nějaká parodie, že jo?

13 0
možnosti
Foto

Ano...je správné, že umí pojmenovat hříchy jiných :)

Ale je divné, že neumí pojmenovat svůj hřích...

6 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy