Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

R^R^Karma!Vsadil bych se,že kdyby ta fanatická učitelka takhle vystoupila ve prospěch M.Zemana,bylo by to minimálně dva dny hlavní téma ČT24 kde by expert střídal experta,jak politika na první stupeň školy nepatří a děti jí nechápou a paní učitelka už by byla,v lepším případě,na pracovním úřaděRv

5 3
možnosti
Foto

tolik slov a tak málo myšlenek.

2 4
možnosti

Kdyby hloupost nadnášela, tak soudružka...no opustí planetu!

6 3
možnosti

je to spíše strašlivá slepota

2 3
možnosti
ZB

Tak soudružka nemá ráda Kalouska,obdivuje Rusko a vzdychá po "starých zlatých časech"...Spíš by bylo divné,kdyby soudružka volila Kalouska,měla obavu z bývalých ruských okupantů,kteří i dnes nemají problém obsadit území jiného státu a ráčila si všimnout,že dnešní doba je to nejlepší co v naší historii prožíváme.Jak ekonomicky,tak společensky....

4 3
možnosti
JB

A vy volíte "antikomunistu" ,pokrytce a lháře,který bolševika zval otevřeně k podílu na vládě a vládl s ním v NF už před revolucí??

2 1
možnosti
LV

Jo, dobrý, dokonce velmi dobrý R^

Věčná škoda, že v pořadu na straně těch rozumných nebylo moc dobré obsazení, na demagoga neměli a na velvyslance také ne. Na druhé straně ovšem také nic moc. Kalous je provařený sedmilhář a demagog, a ten mladej hipík či co to bylo, to byla fakt katastrofa. A učitelka to dovršila, měli ji dát víc prostoru, nic nemohlo sluníčkáře víc poškodit než ty její bláboly.

5 7
možnosti
SN

:-).....Paní autorko ! V článku jste velmi dobře popsala stav, jak to vnímá většina soudných lidí ! Na hlupáky nehleďte, ti jsou v každé společnosti, protože, jak pravil ve svém kdysi pořadu pan Krampol.....nikdo není dokonalý.

Pořad jsem viděl, i několikrát jsem si přehrál výstup té učitelky. Neskutečná fanatička, která se ani náhodou nepotkala s rozumem. KDyž skončila válka bylo mi 7 let, pamatuji tedy celkem slušně i německou okupaci. Když potom v TV nějaký profesor KL. prohlásí, že nás Rusové "dobyli", ne osvobodili, tak mně to zvedá ze židle.

A Kalousek..."hanba pluť" jak se praví u nás ve Slezsku. Mazaný jak liška, o jeho minulosti koluje po netu celá kniha. Podle mně vcelku pravdivá. Jeho jediná mantra .....dokažte mi to ! Já mám zatím paměť velmi dobrou, ta jeho činnost by vydala na několikadílný román. MOžná, že ho jednou někdo napíše.

S Vaším článkem veliký souhlas, řada diskutérů Vás určitě nepochválí, jak je vidět z prvních příspěvků, ale nenechte se odradit od lidí omezených na rozumu a paměti! R^VR^

6 8
možnosti
Foto

Pane Nováku zdravím Vás v tuto pozdní hodinu a děkuji za potvrzení toho, že se nás někdo stále snaží opít rohlíkem a tak propaguje lži a vyhrožuje sankcemi už jen za názor, který vychází z reality. Kalousek je falešná zrůda. Někomu se může zdát, že je dobrým řečníkem, ale jen proto, že si vždy bere slovo bez ohledu na slova ostatních a tak je vždy přehluší. Je to komediant ve špatném slova smyslu, kterému věří jen povrchní a fanatický člověk, který se k němu obrací jako k Bohu. Viděl jste, jak ta "učitelka" se snažila mu podlézat tou neuvěřitelně hloupou prosbou o odstranění tzv. komunismu? Zde se snoubila hloupost, nevzdělanost a fanatismus v jedné osobě. Tato osoba učí naše děti a to je to strašné! Dnes byl Kalousek opět na ČT24, kde se vyjadřoval k vládě a k ČSSD. Skutečně to vypadá, jakoby si tento neoblomný narcis ČT zprivatizoval pro sebe a vyžíval se ve své rétorice. Je to loutka a je určitě na výplatní pásce loutkovodičů. Už jen to, že byl tento člověk vyznamenán, jako nejlepší evropský ministr financí je signál, že někomu slouží. Člověk, který rozesílal lidem složenky s dluhy, které jsme nezavinili a ještě nás tituloval, jako projídače, kteří si žili nad poměry. Věřím, že brzy bude muset odejít on, i jeho nohsledi a poklonkáři. 26. 3. bude na dolním václaváku velká demonstrace všech, co se již nenechají takto ohlupovat a urážet sprostotou lidí, jako je Kalousek a vlastizrádný Sobotka, který není ani ryba ani rak, jen aby si to někde nerozházel. Ten by měl také odejít. Věřím v předčasné volby.

Co se týká těch prudičů, co se tu hlásí spíše jako potrefené husy s minulostním slovníkem, tak ti mě urazit nemohou. Jsou trapní.

Děkuji za Váš příspěvek, mějte se hezky R^V[>-]

2 7
možnosti

..."naše slušná budoucnost"...no potěš, radši ani nevědět co tím myslíte:-P

4 2
možnosti
PT

P28e75t89r 43T14o10m92e18k

1. 3. 2016 23:58

Paní nebo soudružko, že se nestydíte. Ta učitelka byla nešikovná ale říkala pravdu.Evropu samozřejmě osvobodili Američani a to proto, že jestliže někdo někoho jako osvobodí aby ho pak 40 let zotročoval, tak top není osvoboditel ale okupant. Fakt se styďte. Je mi strašně, že tady musím žít s takovými jako jste vy. Fuj.

7 4
možnosti
KM

Tedáj není som súdruh, ale keď vidievam v tej televíziji teho sebestredného a hulvátského Kalúska, tak je mi podobno ako teráz Vam.

Inakše prajem abystě sa dočkál rána, keď stě sa pred pólnocou takto rozparádíl, to snád aní něusnietě...tedáj pokiál něni stě trebárs nočný vrátnik, či podobnej profésije a zdrovnáj teráz se v pracovnom procese a ták stě využíl teho svojho rozčulenijá, abystě sa udržiál v bdělom stave ...;-D;-D;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy