Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J18a71n40a 82M72a42j64o19v23á

26. 12. 2015 0:49

Dospělou ženskou s vlastními názory snad nemusí nikdo z blízkých umravňovat, ne?

Nebo se to tak ve vašem případě děje? Vás umravňují děti, vy umravňujete své rodiče...nebo jak to je? Nejsme náhodou svéprávní? Chápala bych, kdybyste polemizovala s názorem P.F. názorem vlastním. Ale vy jí svým článkem prostě jen "taháte za ucho".

Za mneRv

1 0
možnosti
JR

J93a93r94a 33R47a40n73k

17. 12. 2015 4:31

Ze Vy ji zavidite vzhled?;-)

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DS

Paní Poláková, problém ovšem tkví v tom, že Vy nepolemizujete a nevede diskusi s názory paní Filipovské a Vašich oponentů, ale rovnou tyto osoby a jejich názory dehonestujete ba co více, upíráte jim možnost (či doporučujete jim si je odpustit, což je ovšem téměř totéž) tyto své názory prezentovat. Také nesouhlasím se slovem, jímž paní Filipovská označila pana Ovčáčka, ale na druhou stranu, máme svobodu slova. Díky ní se mohla svobodně vyjádřit ona, Vy můžete vyjádřit nesouhlas s jejím názorem a já pro změnu s Vaším.

4 1
možnosti
Foto

Zdravím vás paní Stárková. S názory paní Filipovské jsem dostatečně polemizovala v článku, na který mám odkaz přímo v mém textu zde nad diskuzí. Protože je mi ve skutečnosti paní Filipovské líto, jak se hloupě shazuje a divím se, že její dcery jí takto nechají se blamovat na PL, také proto vznikl tento můj článek. Takže moje názory a polemiku s názory paní Filipovské si můžete přečíst zde: http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/426524/umelci-nevidi-neslysi-jsou-lidsky-hloupi-nebo-jen-sebestredni.html

Co se týká stále omílané svobody slova, tak se pomalu skutečná svoboda slova odpírá a vytrácí. Skutečná svoboda slova vypadá jinak a n,e že se např. stíhá člověk, s jehož výroky nemusím souhlasit, protože jsou hrubého zrna, ale protože je nepohodlný, tak je stíhán...To je totiž první krok k nesvobodě, stíhat ty, co nemluví jako "hlavní proud".

Takže se zde zjevně vyskytují prvky totality, kdy ti, co místo aby naši zem spravovali, utahují lidem smyčku jak v podobě byrokracie, tak v podobě hlídacího psa s ostrými zuby, který bude sledovat kdo co plácne na FB a pod. Ovšem ti, co se sami zde pasují za nadlidi, si mohou beztrestně vyvěšovat červené trenýrky a tak zdehonestovat naše státní relikvie, aniž jsou jakkoliv stíhaní, mohou běžně nazývat prezidenta ovarem a jiná zlá slova na osobu Hlavy státu. Vždy to začne takto, kdy je měřeno dvojím metrem, až zde nakonec budou opět političtí vězni.

Asi také patříte k těm, co si myslí, že zde máme demokracii. To je ale již jiné téma.

Jinak příště poprosím, nemohu vědět, na jaký můj příspěvek jste reagovala, pokud ten váš dáte na začátek diskuze. Tak pište pod konkrétní komentář, ať vím, o čem je vlastně řeč :-)

Se závěrem vašeho příspěvku souhlasím, každý máme právo se vyjádřit, ale mělo by to být slušně.

Každopádně děkuji za váš příspěvek.

1 3
možnosti
Foto

Pro nedostatek času všem diskutérům dnes jen stručně.

Děkuji těm slušným lidem, kteří se zde chovají slušně a na úrovni.

Ti, co zde uráží a chovají se nemorálně tím, že se snaží mě a mé diskutující, kteří zde píší k věci pourážet a dehonestovat, dokonce se starají o život a soukromí, což zde nemá co dělat, a je to vrchol neslušnosti, tak takové primitivy příště bez pardonu a bez dalšího upozornění jednou provždy smažu a pod můj blog už nebudou mít přístup...

4 4
možnosti
PK

P61a88v97e16l 47K44u43l19a

16. 12. 2015 20:34

Jednou provždy, hmmmm, jak se to dělá :-)?

2 0
možnosti
LN

..paní Poláková...proč máte potřebu kecat jiným do jejich názorů...???

8 1
možnosti
Foto

Dosadím-li do toho nadpisu Vaše jméno, bude to mít větší platnost

11 9
možnosti
MV

No zkuste tam dosadit Vase:)))))To by opravdu sedelo:))))

7 4
možnosti
Foto

Ta ženská byla celý život s bolševiky jedna ruka a nyní, když se změnil režim, přimkla se opět k vítězné straně. Nic zvláštního bych v tom nehledal.

7 9
možnosti
VV

Vy o tom neco vite? Prozradte to to prosim.

2 1
možnosti
Foto

Popularita se musí udržovat, když to nelze kumštem, musí se zkusit jiná možnost jak se zviditelnit.

Pan Spálený byl můj oblíbený zpěvák, já nikdy nechápala jak se ti dva dali dohromady, on svého času pěkný chlap a charismatický zpěvák a ona, která se dostala na prkna slávy pomocí popularity svého táty. Ale podařilo se ji to, tedy nelze ji upřít vytrvalost a ctižádost.

8 7
možnosti
JR

J37a36r33a 35R54a15n20k

15. 12. 2015 19:28

A nemela snad pravdu? Navic je to jeji vec, co bude delat, transpaenty se vzdy hodi:

"Pavlína Filipovská: Pan Ovčáček je blbý. Bašár Asad je vyčuraný a Rusům nevěřím nic! Bude-li Zeman kandidovat, dám se do výroby transparentů"

13 6
možnosti
MV

Vy taky?:)No potes pan Buh.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS