Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na můj podnět byl smazán nevhodný urážející příspěvek vzhledem k Evě Olmerové a to je dobře.

 Zde shlédnete neopakovatelnou atmosféru v černobílém dokumentu ve společnosti

Evy Olmerové. Mohli bychom tento podmanivý dokument nazvat "Taková byla", ale protože stále mezi námi je svou tvorbou a jediněčností, nepoužiji ten minulý čas.

Taková Eva Olmerová prostě je a to je také dobře:-)

http://www.youtube.com/watch?v=aAcrBUxlSwU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BxD6H4tjXTM http://www.youtube.com/watch?v=QqMXo95pBt0

1 0
možnosti

Zveřejnovat soukromá negativa umělců dokazuje neuvěřitelně mimořádnou trapnost a podprůměrnou inteligenci. V tomto režimu by byla světovou hvězdou-jde o jedinou bělošku zpívající jako černoška!

2 0
možnosti

tak s tou světovou hvězdou ovšem zase opatrně - ono třeba v samotných USA jsou tisíce skvělých zpěváků či hudebníků, kteří se hvězdami nestali jen o vlásek, a i to když běloch zpívá jako černoch není vše, Elvis se stal hvězdou jen proto, že zpíval jakoby jako černoch, ne úplně:-)

0 2
možnosti

R^ Stoptime je jedno z mých nejoblíbenějších CD. A hned si ho jdu pustit.

2 0
možnosti

pěkný, ale tohle bych klidně vynechal:    Ti, co sami neuměj, jí do huby si berou,

    obraz její zkreslují, neukáží celou.. - i když kdoví, jestli to měla být narážka na soudruhy, no dobrá. tak karma ale  v každým případě:-)

0 2
možnosti
Foto

Pane Šestáku, právě proto , že existují nevlídní jedinci, jako je pan Závladský, právě proto je tento verš opodstatněn...komunisty sem netahejte, přečtěte si např. její autobiografii, kterou moc hezky napsal Jiří Karas a sice Vzlety a pády Evy Olmerové. "Je to příběh o velké ženě a zpěvačce, která bezesporu patří mezi ty, kteří si zaslouží, aby se o nich psaly knihy"...

Jen vysvětlím, co mě k napsání právě vámi zmiňovanému vedlo.

 Pamatujete si na dokument, kterým "režisérka" Eva Vihanová, zhanobila netaktně Evu Olmerovou, kdy ji využila, lhala, že je její kamarádka a natáčela ji, když jí bylo nejhůř, když už byla nemocná a to dost, kdy už věděla, že je zle a kdy se trápila, tak tato zrůda ji opilou ještě před kamerou vyspovídala velmi netaktně a Eva Olmerová z toho byla hodně špatná, protože ji dokument nedovolila uvést na veřejnost, zkrátka jí ho neautorizovala? Takoví nízcí neempatičtí chudáci si jí "do huby berou"...Malou ukázkou zde je i pan Závladský.

2 1
možnosti
Foto

Oslava Evičky Olmerové, je moje první tvorba na mém prvním blogu na iDnes.cz.

Tak mi prosím držte palce, aby nebyla zároveň poslední ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy