Opět měli slovo a opět byli trapní, ba co víc, pohrdali voliči Donalda Trumpa...

17. 02. 2017 1:08:36
Máte slovo s M. Jílkovou 16. 2. 2017: Je Donald Trump pro demokracii nebezpečím nebo nadějí? Jeho opatření proti migraci - ohrozí bezpečnost Evropy? A vžene nás americký prezident do náruče Ruska?

Nalevo naprostí, jak to říci kulantně, posměváčci fanatici, kteří těm svým nesmyslům snad i věří, anebo jen z nějakého důvodu provokují kvůli svým cílům, které nám tyto minulostní fosílie dokonce i vnucují... Arogance a drzost Dientsbiera jako vždy, bije do očí. Pan Trump určitě čeká na jejich rady :-))))) Navíc si dovolí soudit a hanobit skutky prezidenta, který je ve funkci teprve několik týdnů a dokonce mají křišťálovou kouli, která jim napověděla, že on a jeho tým vlastně nevědí co dělat dál...

Tak takto v kostce vypadal pořad ČT s paní Michaelou Jílkovou v čele.

article_photo

Korunou byli všeznalí trollíci z neziskovek, které člověk pozná již od pohledu ba i poslechu, nesuďme je však, neboť ubožáčci nevědí co činí... a také hrozná učitelka, která se již ztrapnila svými výroky, že její žáčci se prý ptají, kdy už skončí komunismus a že nás od Hitlera osvobodili vojáci USA...Zde lze úspěšně použít slova pana prezidenta Miloše Zemana o obecních bláznech s transparentem.

Bojí se Trumpa a to plným právem, protože on je hrozbou, přesně pro tak křivé a zvrácené lidi a jejich zájmy a zájmy jejich loutkovodičů, které podporují, protože za tu podporu jsou placeni. Takže protičeští nevlastenci a zaprodanci, bojte se pana Trumpa. Máte proč se bát! S ním totiž přichází řád, pořádek a pokrok v mírových vztazích mezi zeměmi celého světa, což se vám nehodí do vašich hrátek ve stylu "kujme pikle, kujme, spekulujme intrikujme". S vámi odchází minulost válečných štváčů a zaprodanců:

Ostatně pan Kmoníček to řekl velmi trefně. Jste jen pouze užiteční idioti, já jen dodám, že ty idioty chcete dělat i z nás, kteří ctíme logiku!

Velmi se mi líbil pan Pavel Kohout. Tady palec nahoru. Je to moudrý, velmi skromný člověk a takových lidí jen víc na výsluní a do správy státu!

Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | pátek 17.2.2017 1:08 | karma článku: 42.58 | přečteno: 2972x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 84 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.71 | Přečteno: 326 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.68 | Přečteno: 461 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.70 | Přečteno: 866 | Diskuse
Počet článků 110 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1814

Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...