Exit! Čím dříve, tím lépe pro nás.

28. 06. 2016 16:09:42
Pokud použijeme známou a tolikrát osvědčenou logiku, kterou máme konkrétně my v ČR ještě zesílenou zkušenostmi dvacetišesti lety vládnutí "vlastních" lidí bez morálky a cti, je tato věta po tzv. Brexitu velmi inspirující.

Tato věta o rychlém vystoupení z EU je nejen logická, vzhledem ke vzniklým skutečnostem, ale je také moudrá. Proč moudrá? Protože zdravý organismus musí v sobě mít zabudován nejen stav sounáležitosti lidí a států, ale také, a to hlavně v dobách krizí, pud sebezáchovy. Proto věta o rychlém zbavení se okovů a nerovnosti, kdy jeden stát bude parazitovat na ostatních, je moudrá a nabádá: "Odejdi, dokud je čas, dokud ještě máš v sobě pud sebezáchovy a hrdosti"...Zmáčkněme tlačítko s názvem "Exit"

Vzájemnost, sounáležitost, vypráskat nemorální nevlastenecké politiky vazaly z našeho vedení státu, vazaly, kteří dělají stejné vazaly z nás. Jen si vezměte všechny ty analytiky, co nás strašili, jak na tom budeme špatně, pokud Británie opustí EU...To vše jsou jejich triky, jak narušovat sounáležitost lidí. Britové si zvolili svobodu. Ptám se, proč si ji také nezvolit? Občané rozhodují a právě občané Spojeného království nám ukázali, že to jde!

MOTTO

MOTTO

„Bylo by nanejvýš vhodné, aby už nejen občané našeho státu, ale lidé na celém světě pochopili zásady humanity, vzájemnosti, solidarity a závislosti na samotné Zemi. Již nelze vést společnost směrem k individuální moci a bohatství. Dokud budeme myslet jen sami na sebe, celá lidská civilizace zanikne svou hrubou sobeckostí. Vše co tu kdy bylo a vzniklo odnese naše planeta časoprostorem do hlubin vesmíru bez nás, bez lidí. Všechny úspěchy člověka budou naprosto zbytečné a celá historie cesty lidského plemene přejde zpět do bodu nula, pokud systém zcela nezměníme. Likvidace planety a životního prostředí je v naprostém rozporu s inteligencí člověku vlastní. Řežeme si pod sebou větev a krátkozraké jednání je neslučitelné se životem. Už není možné přehlížet realitu. Tlak na světovou elitu je více než žádoucí.

Změny jsou nutné v ekonomice, politice, oblasti sociální, vzdělávání, prakticky ve všech oblastech života. Ve prospěch dětí, ve prospěch všech a pro budoucnost!

www.ksds.cz Projekt Futurum

Mrázek (S12): O penězích, které nedostáváte, o přizabitém státě a o tom, co musíme změnit

Poslouchejme moudrost.

Jen a jen naše činy rozhodnou o našem dalším osudu. Pokud ztratíme pud sebezáchovy, zhyneme:

Ačkoliv nám matka Příroda nadělila vše pro blahobytný život, jsou stále mezi námi chudí, kterým není pomoženo!!

...Prechádzam okolo prvej čajovne, je v nej hŕstka backpackerov, v rýchlosti identifikujem Rona z Austrálie, s ktorým sme sa včera zoznámili pri potápaní. Zdravím ho mávnutím ruky a pokračujem do tmavej časti ulice. Spomaľujem, aby si oči zvykli na tmu a aby som niekde nezakopol. Po niekoľkých metroch už začínam vidieť palmy a chatrče ukryté v pološere. Odrazu sa niečo vedľa mňa, úplne na zemi pohlo. Bol to muž. Spal. Nohy v džungli, hlava na chodníku, pod hlavou topánky. V objatí s ním spalo dieťa, mohlo mať tak 2 roky, viac určite nie. Z druhej strany to dieťa objímala žena, mohla tak 20, možno 22. Ešte stále som nevidel v tej tme tak, ako by som chcel, no každou sekundou to bolo lepšie a po chvíli som rozoznal obrovské množstvo spiacoch ľudí. Boli to celé rodiny. Poprepletané v objatiach, každú chvíľu sa niekto prevaľoval na druhý bok, niekto občas odfúkol, niekto zakašľal, niekto chrápal. Boli to rodiny bez strechy, bez peňazí, bez jedla, takmer bez šiat. Niečo podobné som naposledy videl na Srí Lanke, dokonca aj v Manile. Tu, na ostrove som to však nečakal. Sadol som si k nim na chodník. Snažil som sa príliš nečumieť na to všetko, no bolo to nemožné. Videl som desivý a krásny pohľad zároveň. Zovretému hrdlu sa v tejto situácii vyhnúť nedá, bolo to silné. Nie však v pohľade na chudobu uprostred jedného z najkrajších miest na svete. Bolo to silné pocitom mojej vlastnej bezmocnosti. Ten prenikne až ku kostiam. V sekunde ma vrátil do reality, ktorú v tých tmavých kútoch z motorky nevidieť. Bolo to silné svojou autentickosťoua - "danosťou". Done, hotovo, vymaľované...Čo na tom, že svet je tu krásny, voda mokrá a nebo modré, čo na tom, že tu vonia vzduch a chutia ryby, čo na tom, že aj zajtra vyjde slnko... Čo na tom všetkom... Ich každý deň sa začína a končí tu, v objatí s najbližšími, pri ceste vedúcej od centra k letisku. Neviem o nich vôbec nič. Okrem toho, že sú chudobní a spia na chodníku. Nohy im obžierajú mravce. A ja sa tu k im len tak posadím a premýšľam, ako sa mohlo stať, že som ich tu objavil až dnes. Po 2 týždňoch. Ako som ich mohol nevidieť?! Pôvodný cieľ – aligátorie maso som po krátkej chvíli vymenil za nápad & bankomat. Každému z tých spiacich detí som vložil do malej rúčky bankovku. Na ich pomery celkom vysokú čiastku. Žiadne z detí sa našťastie neprebudilo. Snažil som sa, aby to celé prebehlo rýchlo a aby som žiadnu malú rúčku nevynechal. Pridám nepodstatný detail: keď som im tie rúčky otváral, aby sa do nich dali vložiť tie peniaze, vačšinou ich stisli pomerne rýchlo a silno a častokrát v ich dlaniach ostal aj môj prst, takže som ešte potom zápasil s tým, ako ho z tej zovretej malej dlane dostať...

Více zde

Zde by měl v boji s neskutečným bolem této planety, nezaměstnaností, bezdomovectvím a chudobou, pomoci Všeobecný základní příjem. I to je brzká budoucnost, ačkoliv ve Švýcarsku pro něj hlasovalo "jen" půl miliónů lidí. Jejich sociální systém, řád a pořádek v systému jsou zřejmě příčinou, pro kterou referendum neprošlo souhlasem. Mnohé projekty jsou nám stále tajeny, ale to neznamená, že se na nich nepřetržitě, a nejen v Evropě, nepracuje! Tyto projekty jsou vedeny zdola. K čemu je nám Brusel se svými eurokomisaři a nic neřešícími parazity? Vždyť i britská královna Alžběta se takto rafinovaně a moudře ptala těsně před referendem:

"Sdělte mi tři dobré důvody, proč by měla být Británie součástí Evropy,“ vyzvala podle Laceyho královna přítomné.

http://eko.iwaldorf.cz/http://dokumentarni.tv/penize-ekonomika/zakladni-prijem-kulturni-impuls-grundeinkommen-ein-kulturimpulshttps://www.facebook.com/EOI.ZakladniPrijemhttps://avaaz.org/en/petition/our_chance_to_end_poverty/

Chce to jen nefňukat, neříkat, že je to, a zas tohle jen pouhá utopie, že jsou pohádkami a pouhými sny letité touhy o jiné, rovné a spravedlivé lidské společnosti.

Karta se obrací, lidé procitli. Velmi jsem věřila Brexitu, nikdo nevěřil mně, že se to stane, a vida, můj sen se stal skutečností. Británie vystoupila z neakceschopné falešné instituce, jakou je byrokratický moloch EU. Británie je přes všechny hanobící řeči a pomluvy vzhledem k ní, svobodná!!! Cítíte tu úlevu v této větě o skutečné svobodě o nevazalství? Já ano. Že jim budou házet klacky pod nohy, tak s tím se musí počítat. Oni jiní nebudou, jinými musíme být my, většina.

Tento moloch nebyl postaven na spřátelených sounáležitých základech. Jeho podstatou byla absolutní nerovnost národů v područí Německa a spol.a proto tato instituce skončí stejně tak, jako vše, co je založeno s falší a záměrem neinformovat občany o tom, oč tu skutečně jde. A že jde opět jen a jen o mamon a moc, je nad slunce jasné...Nyní, když si lidé z městeček, vesnic a lokalit Británie, lidé žijící ve skutečné realitě, řekli své dost, teprve nyní chtějí dělat papaláši eurokomisaři, lehkoživkové a paraziti, reformu?! Nevěřme jim! Jsou to farizejové, kteří touží po nadvládě a po lidském otroctví. Opět jen vějička, na kterou mají lidé naběhnout. Jak se mohou křiváci mamonáři a spekulanté reformovat?!

Ohlupovat to ano, to budou do konce svých dnů...Vždyť co řeší EU, kromě povrchních stupidit?

Řeší snad hladomor, chudobu, bezdomovectví, či nezaměstnanost? Řeší snad moderní projekty, které by měly být v tomto tisíciletí prioritou právě proto, aby již jeden, jediný občan nespadl na dno společnosti? Mám na mysli např. všeobecný základní příjem...EU tato příkoří nejen, že neřeší, ale ani to nemá v plánu! Neřeší, i když to mají v evropské ústavě!

Jsem ráda, že se instalují nové systémy s novodobými myšlenkami, přestože ZATÍM jsou u moci minulostní lidé se zastaralým myšlením neodpovídajícím změněnému stavu společnosti. Jak rychle bude slůvko zatím nahrazeno slovy již nikdy více, záleží na občanech Evropy, na jejich umu vidět skutečnou realitu, která zatím nahrává do karet nikoliv samotným občanům, ale těm, co to s občany osmadvacítky nemyslí vůbec dobře.

Jen si nalháváte, že EU funguje. Opustí ji i další země, vmetl europoslancům Farage

Vy už se tu dlouho smát nebudete. Co tu vůbec ještě pohledáváte? Předseda Juncker zahlédl v europarlamentu Farage a popadl jej amok

Konec Evropy mnoha měn? Juncker chce využít brexit pro rozšíření eura

Brusel chce zavést euro u nás i v celé EU. Unijní zlo, arogance a šílenost. Juncker je mimozemšťan, loutka Merkelové a ... Čtěte, co nám řekli Babiš, Filip či Okamura

Takto vypadá smutná realita dneška. EU však nedává žádnou přidanou hodnotu k jejímu kladnému řešení. Naopak. Toto nefunkční společenství svou rétorikou a konáním v neprospěch evropanů, jen přilévá olej do ohně.

Nakonec však bohužel, o své životy vždy přicházejí nevinní lidé:

Atatürkovým letištěm v tureckém Istanbulu v úterý večer otřásly dva výbuchy doprovázené střelbou. Podle tureckého ministra spravedlnosti zemřelo po útoku sebevražedných atentátníků 50 lidí, zraněno bylo podle upřesněných zpráv 147 lidí. Na letišti mělo podle zatím nepotvrzených zpráv útočit sedm teroristů, po třech se stále pátrá. Atentát je podle tureckého premiéra dílem Islámského státu.

Toto video je jen ukázkou toho, co nás čeká, pokud neuposlechneme hlasu logiky a moudrosti pudu sebezáchovy...EU se snaží nás připravit nejen o suverenitu a svobodu, ale jde jí také o potlačení logického myšlení občanů a o oslabení našeho pudu sebezáchovy:

Umírající nefunkční moloch již přitvrzuje. Straší lid, že enormně zchudne, že nic nebude fungovat jako dřív a pomalu se ozývají hlášky od Junckera o co nejrychlejším a bezpardonovém zavedení eura, místo vlastních měn. Odpověď na otázku a co vlastně fungovalo, zní, nefungovalo nic.Tam, kde je základem nerovnost a faleš, nemůže nic správně a pro všechny prospěšně fungovat! Ano, základem EU je nerovnost a faleš, kdy nebyla stanovena přísná pravidla všem bez rozdílu. Sankce uvalené Bruselem na Rusko a stále jejich prodlužovaná působnost, je zářný příklad povýšenosti a arogance moci. Zatímco se Německo z těchto, prý nutných sankcí, jednoduše vyvázalo arogancí sobě vlastní, tak my a jiné národy, kolonie Německa, sankce tupě dodržujeme. Chce to tak vlastizrádný premiér Sobotka se Zaorálkem, chce to tak Merkel...Německo, ten kazatel toho, co je dobré pro Evropu, však vlastní příkazy prostě ignoruje a s Ruskem velmi čile, v mld. eur nadále obchoduje!

Němci obcházejí sankce, investují přímo v Rusku miliardy euro

... Byl zde nainstalován "řád a pořádek" pod heslem tolik vlastním velkozlodějům, že "pod svícnem je největší tma"... Pouze striktní příkazy a zákazy koloniím, lži o prosperitě států osmadvacítky... Proto EU skončila. O islamizaci se nesmí říci pravda i když se nedá pojmenovat jinak, než hanlivým způsobem vyjadřování. Je již nežádoucí popsat skutečnost kolem migrace na sociálních sítích a jistě budeme ještě zírat, co vše si na nás eurohujeři a byrokraté budou v rámci tonoucího se, který se chytá stébla, vymýšlet za spekulace, jen aby si udrželi svá neopodstatněně výnosná koryta a hlavně moc, která jim dává beztrestnost a drzost, s jakou ji dosud využívali.

Ptáte se proč mluvím v přítomnosti?

Věřím, že změny budou rychlé, věřím, že přítomnost s jinými pravidly je zde.

Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | úterý 28.6.2016 16:09 | karma článku: 27.13 | přečteno: 1243x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 369 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 509 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 466 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 110 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1814

Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...