Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Čeho jste se zalekli? Aneb, když Čech podráží Čecha

Nechápu, co komu vadí na výzvě k celosvětovému míru. To, že to sdělil pan Putin? Na blogu iDNES se běžně uráží náš prezident Miloš Zeman, a my co jej nedehonostujeme jsme nazýváni fašisty, xenofoby, nácky a to je v pořádku?

Napsala jsem text, kde mi byla inspirací mírová výzva pana Putina, prezidenta Ruska. S Ruskem opravdu nemám problém, pana Putina naopak považuji za velmi pokrokového státníka, za trpělivého a moudrého člověka, který je v obraze a moc dobře ví, oč se tu hraje. Ve své mírové výzvě to přesně a pravdivě popsal s tím, že skutečně hrozí třetí světová válka, pokud se lidé včas nevzpamatují a udělají stejné chyby, jako v minulosti.

Jde o to, že zde se kupodivu stále ještě najdou lidé, kteří si myslí, že nás, tedy ČR se to netýká. Netýká se nás hrozící válka, ve které Evropa již prakticky je, pokud se musí bát atentátů na svých vlastních ulicích a vražd nevinných, kteří chtěli jen žít v klidu a míru ve své vlasti, kde se narodili...Netýká se nás řízená migrace, která má pohltit a doslova znásilnit celou Evropu, kdy likvidace původních tradic a dokonce i fyzická likvidace těch, co se nebudou chtít smířit z pudu sebezáchovy vlastního národa a budou se bránit...Oni nechápou, že tato řízená migrace je ZÁMĚR a tím záměrem je pohltit celou Evropu a vymazat ji z mapy světa? Jestli to bude způsobeno tím, že nás Merkel "poněmčí", nebo tím, že naši populaci pohltí masa nesourodých mentalit s mentalitou naší, je otázkou. Zatím to vypadá na obojí. Pokud zde budou lidé, kteří tato fakta budou přijímat laxně, nebo se stavět na stranu roztahovačnosti Německa pomocí loutky Merkel, tak tady já vidím velké nebezpečí.

Jen malý příklad z mého posledního blogu, který mi admin iDNES "odstavil".

Mým textem jsem jen v dobré víře poukázala na mírovou řeč prezidenta ruské federace Vladimira Putina, který je dle mě moudrým a trpělivým státníkem. Tuto řeč jsem rozvinula svým osobním textem právě v tom směru, že nám skutečně hrozí velké nebezpečí. Závěrem jsem dala odkaz, bohužel běžný obraz naší současnosti, odkaz na dnešní demonstraci v Praze, coby podnět k tomu, že nesmíme být laxní a lhostejní.

A už jsem jela!

No posuďte sami, co jsme za národ, když policie zatýká přímo na povolené demonstraci řečníky, kdy se stará o to, aby lidé neudělali jediný krok směrem, kam se chtěli přesunout, kdy policie strká lokty i do staršího pána, který chtěl pokojně projít...To vše se dělo na dnešní demonstraci v naší Praze, v roce 2016!!!!

Jak je možné, že já na blogu iDNES nesmím vzývat světový mír za pomoci textu prezidenta Putina? Kde je ta demokracie, kde je svoboda slova a jak to, že Čech podráží Čecha?!

Čeho se zalekli?

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/496203/byt-ci-nebyt-samozrejme-ze-byt-aneb-putinova-vyzva-za-svetovy-mir.html

Zalekli se slov, nebo videa se současnými obrázky z Evropy?

 

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Dobrý den, Váš blog porušuje Kodex blogera, proto jsme ho stáhli z titulní strany, nyní se zobrazuje pouze na Vašem soukromém blogu. Na titulní straně blogů nemohou být propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu (čímž text pana Putina, vyzývající občany, je). Dále na titulní straně nemohou být pozvánky (viz konec článku).

Děkujeme za pochopení...

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Jen se zeptám, co je to za kodex, který brání svobodu slova? Co je to za kodex, kdy nemohu sdělit co se kde koná?

Pokud bude doba na popis příjemných akcí, než demonstrace, budu moci napsat, že se tam a tam koná např. Den dětí? To asi budu, a napíši to ráda, dám lidem vědět, že se koná něco pozitivního pro naše děti. Nyní ale není čas na popis toho, co bychom rádi četli, či slyšeli, právě proto, že by se již nikdy v budoucnu Den našich dětí nemusel konat. Naše tradice by byla nahrazena něčím docela jiným, tím, k čemu vedou své děti ti, co se nám sem hrnou po miliónech. Oni své děti dokonce obětují cestou k nám na gumových člunech!

Tak čeho jste se zalekli? Znovu se zeptám. Jak to, že policie, která má naše občany chránit, je opět zavírá za slova, která se jim nelíbí? Tedy ne jim, ale jejich zadavatelům rozkazů. Ti, co sem mají namířeno už nejen vykřikují, jak s námi budou zacházet, ale oni to už konají! A my se nesmíme bránit slovy, která jsou adekvátní k této situaci?

Chcete, aby se zachoval světový mír? Chcete, aby se zachovali naše tradice, naše národní hrdost, protože si ji prostě sami uchráníme? Chcete žít, jako žila ČR, kdy se nám videa, která ukazovala co se na Evropu chystá, zdála jako konspirace? Kdo si kdy tehdy z nás pomyslil, že je to fakt, který nám skutečně hrozí? Tato původní konspirace, že nás islám porazí dělohami svých žen se děje přímo před naším zrakem a my se tu budeme vzájemně podrážet?!

Vyzývám Vás, Vás všechny, co vidíte realitu, co si nenamlouváte že ta hrozba je jen zlý sen, který se nás netýká, držme spolu, nebojme se konat, nebojme se věci nazývat pravým jménem, neberme si jako zástěrku jakýkoliv falešný kodex

     Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | sobota 26.3.2016 19:57 | karma článku: 36,34 | přečteno: 1522x
  • Další články autora

Milena Poláková

Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy