Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Andrej Babiš prokázal smysl pro obhajobu své osoby, kdy bravurně popsal tunely ODS a spol.

Pravdou podložená obhajoba vlastní osoby, bravurní využití antireklamy Čapího hnízda, smysl pro poctivost a korektní hru, to vše jsme mohli dnes sledovat v přímém přenosu a v režii pana Babiše.

To, že si tak dlouho koledovali, až si vykoledovali se dalo čekat. Jejich průhledná pseudokampaň vůči osobě pana Babiše nemohla mít jinou dohru než tu, kterou v přímém přenosu s přehledem a zcela nad věcí předvedl pan Babiš. 

Nejen, že nám s přehledem znovu připomněl tunely a podrazy odeesáků a spol, ale dokonce nezapomněl ani na ty odeesáky, kteří se doslova válí v parlamentu dvacetčtyři, či osmnáct let bez studu, který by měli tito lehkoživkové a tlučhubové mít, protože za nimi není vidět žádná práce pro tento národ, včetně náhubkového zákonu Marka Bendy, či dehonestování prezidenta Zemana paní bývalou knihovnicí Němcovou. Nebál se ani pojmenovat činnost ČT, která neodpovídá slůvku "Veřejnoprávní", nebál se jmenovat nekorektní prodejné novináře a dotkl se i velmi důležitého tématu, tématu migrace, které je dle něj to skutečně důležité, jež by měli poslanci řešit...To, že dokonce vzpomněl neprůhlednou stopadesáti miliónovou dotaci pana knížete na jeho rybníky, byla jen taková třešnička na dortě, kterou pan ministr financí s vkusem sobě vlastním na tento poctivý dort posadil.

Úroveň zpráv České televize? Chráněná dílna opět udeřila

 

SPD, strana Tomia Okamury, stejně jako pan Babiš pociťuje denně záměrnou cenzuru své strany a cenzuru samotného předsedy v Poslanecké sněmovně:

 

Vážení přátelé,

níže vám posíláme informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura k aktuální politické situaci

Předsednictvo SPD jménem hnutí a všech příznivců vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám a blízkým všech obětí hrůzných teroristických činů v Bruselu. Odletovou halou bruselského letiště otřásly dvě exploze. Média mluví o desítkách mrtvých a zraněných. Podle svědků se před výbuchem ozvaly arabské výkřiky a několik výstřelů. K dalším explozím došlo v bruselském metru. Bohužel kroky většiny současných evropských politiků vedou spíše ke zvýšení rizika dalších a dalších teroristických útoků islámistů než ke snížení tohoto rizika. My v SPD se hlásíme k myšlenkám frakce europarlamentu ENF v čele s Marine LePen a Front National. Říkáme: Evropa čelí pokusu o okupaci ze strany radikálního islámu. Odpovědnost za tuto situaci nese politika Evropské unie a naší vlády, její multikulturní plány a její plány na integraci milionů muslimů do Evropy. Opakujeme naše návrhy, které předkládáme v Parlamentu: referendum o vystoupení z EU, nulovou toleranci nezákonné imigrace, kontrola hranic, zákaz propagace práva šaría a džihádu a posílení obranyschopnosti ČR.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie požaduje v případě mediální kauzy „Čapí hnízdo Andreje Babiše“ důsledné prošetření kontrolními orgány. Teprve na základě výsledků takového šetření je možné žádat politickou odpovědnost. Projednávání této kauzy ve Sněmovně bez závěrů kontrolních orgánů je pouze politickým cirkusem politických stran, který k ničemu nepovede a pouze odvádí pozornost. Místo prázdných politických řečí v této kauze navrhnou poslanci hnutí SPD zařazení následujících bodů na pořad schůze: „Stanovisko vlády k budoucí integraci 3 091 nezákonných imigrantů přijatých na základě rozhodnutí vlády“ a „Situace v Moravskoslezském kraji v souvislosti s hromadným propouštěním v podniku OKD“. Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura považuje dohodu mezi Evropskou unií a Tureckem za falešné uklidňování evropské veřejnosti. Nejde o žádné odmítnutí nelegální imigrace do evropských zemí, ale pouze jde o její legalizaci. Velmi brzo se tato dohoda ukáže jako nefunkční a přinese obrovské finanční náklady a ztráty pro občany evropských států. Hnutí SPD považuje návštěvu čínského prezidenta v České republice za historický úspěch české diplomacie. Zásluhu na tom má nikoliv Ministerstvo zahraničních věcí a Vláda ČR, ale prezident republiky pan Miloš Zeman. Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie ukládá poslancům SPD podat pozměňovací návrhy k vládní novele zákona o celostátním referendu. Tyto návrhy musí směřovat ke snížení nutného počtu podpisů k vyvolání referenda z 250 na 100 tisíc, zrušení nutné hranice pro platnost referenda ve výši 25% volební účasti a dále vypuštění paragrafů, které blokují možnost vyhlášení referenda o zásadních věcech, jako je vystoupení z EU, vystoupení z NATO, nesouhlas s vyšší daní, nepřijetí eura.

Tým SPD www.spd.cz

 

vox populi:

Místo, aby se "naši zástupci" zabývali tím,, Brich, 25. 3. 2016 10:24:17

jak zajistit bezpečnost občanů, ale ne jen neustálým tlacháním, ale činy, zabývají se osobní záští pana Kalouska a spol vůči panu Babišovi. Oni počítají s tím, že jim se nemůže nic stát a občané jsou jim ukradení. To už konec konců prokázali mnohokrát v době co jsou u koryta. V takovéto bezvýchodné situaci tato republika, snad jen kromě protektorátu, ještě nebyla.

Odpůrci Andreje Babiše jsou nepřátelé státu

 

Morální povinností politiků minulých i současných je vysvětlit veřejnosti tisíce kauz, bez ohledu na policejní vyšetřování či promlčecí dobu, mezi které například patří:

 
-kauza malá a velká privatizace (850 miliard) 
-kauza Harvardské fondy (500 miliard) 
-kauza vytunelování bank v České republice (100 miliard) 
-kauza kampeličky (20 miliard) 
-kauza privatizace OKD (40 miliard) 
-kauza Mostecká uhelná (40 miliard) 
-kauza tunel Blanka (15 miliard) 
-kauza losovačky (20 miliard) 
-kauza H systém (10 miliard) 
-kauza Diag human (1 milliard) 
-kauza nákup letounů CASA (2 miliard) 
-kauza František Mrázek (?) 
-kauza Pandury, Tatra, padáky (200 miliard) 
-kauza justiční mafie (?) 
-kauza solární baroni ( 900 miliard) 
-kauza trafika (?) 
-kauza Bém a Janoušek (4 miliard) 
-kauza Promopro (500 milionů) 
-kauza Bátora (?) 
-kauza Evropské dotace (100 miliard) 
-kauza Toskánsko (?) 
-kauza Opencard (15 miliard) 
-kauza Chemapol (50 miliard) 
-kauza Klausova amnestie (?) 
-kauza financování ODS (?) 
-kauza LTO, a další a další… (800 miliard)

Nebudou-li však představitelé jednotlivých politických stran ochotni řádně a srozumitelně vysvětlit veřejnosti veškeré kauzy, které byly spáchány nejen během devadesátých let, nemají žádné morální právo žádat po Andreji Babišovi, aby on řádně vysvětlil kauzu Čapí hnízdo!
Všechny politické strany, které po roce 1989 vznikaly, se přímo prostřednictvím korupce a klientelismu podílely na ohavných zločinech, které znetvořily kvalitu životní úrovně více jak jednoho milionu českých občanů, žijícího dnes pod hranicí chudoby.
Komu však politici a politické strany nezapoměli zabezpečit vysokou kvalitu životní úrovně, jsou oni sami, tuneláři, lobbisti, političtí kmotři a mnoho dalších zločinců.

Na scéně, opětovné trapnosti páně Kalouska nás nikterak nemohly vzrušovat, natož urážet, neboť jeho trapné vyhrožování paní předsedkyni Jermanové s tím, že se nemá opovážit jej umlčet, což opravdu nečinila, držela se jen pravidel, bylo jen opětovným důkazem toho, že tento sebestředný člověk cítí konečnou a občas se prostě neovládne. Tento člověk se velmi rád poslouchá, ale jeho doslova ohrané slinty již nemají absolutní váhu a postrádají zajímavosti právě pro tu obehranost.

Skutečné kauzy, které pan Babiš pěkně časově seřazené vyjmenoval, občané tohoto národa dobře znají, nejsou veřejným tajemstvím, jsou naopak veřejně a podrobně známé a to, že většina se zametla pod koberec, není tajemstvím ani náhodou.

"Ztracené" bilióny rozkradeného státu, nemravnost církevních restitucí, kdy se stále hodnostářům státem vyplácí mzdy, sprostota pana Klause, který ty tuneláře beze studu amnestoval...To vše nyní bezesporu panu Babišovi a jeho straně ANO, přinese nemalé body od voličů, protože on pouze připomněl závažná fakta a děje, které byly pro naši zem zničující.To jsou fakta, vedle kterých se veřejně prospěšný areál-farma Čapí hnízdo, zdá nedůležitou "kauzou", která nejen že není skutečnou a závažnou kauzou, ale pouhou pseudokauzou v trapné režii navrhovatelů projednání ve sněmovně ODS, TOP09, a zrádného Úsvitu, kteří chtěli pana Babiše dostat z politiky. Proč se jej chtějí zbavit? 

Šlápl jim na kuří oko a tím zastavil jejich zlodějské a nepoctivé penězovody a nekalé spekulace, okrádající občany ČR a tím i záměrné ničení prosperity, která mohla nastat, nebýt těchto skutečných gaunerů, jdoucích doslova přes mrtvoly.

Pan Andrej Babiš se jen bránil nekalým útokům a povedlo se. To, co mj. řekl, že do politiky jsou nyní ve světě voleni lidé, co něco již v životě dokázali, lidé zajištění, kteří nepotřebují krást, je skutečnost, která, a já tomu věřím, se bude opakovat brzy i u nás ve volbách buď předčasných, nebo v těch následujících dle fermanu.

Na kaši. Alkoholik. Frajer. Po včerejší Sněmovně se ozvali někteří, o nichž byla řeč

 

Čapí hnízdo bylo mých dětí a bratra partnerky, řekl Babiš poslancům

...„Nechtěl jsem ohrozit své děti, to nejcennější, co mám,“ řekl poslancům na mimořádné schůzi Sněmovny, proč vlastníky tajil.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/capi-hnizdo-bylo-mych-dcer-a-bratra-partnerky-rekl-babis-pix-/domaci.aspx?c=A160323_152912_domaci_kop

Je tato věta a tento počin pana Babiše, proč tajil skutečné vlastníky pochopitelné? Ano je! Vždyť i při vyšetřování kauz, kde figuruje kdokoliv z rodiny, máme právo nevypovídat a toho pan Babiš plně a právem využil.

To, že nebude rezignovat, což přes televizní obrazovky sdělil národu, je jen důkaz jeho charakteru. Na rozdíl od stran, které podvedly své voliče, pan Babiš dodrží program a cíle, které občanům a svým voličům před volbami v roce 2013 slíbil. Ano, bylo by mu jistě lépe vzdát to a odejít do soukromí své rodiny, která jeho pobyt v politice také odnáší stresem a problémy z toho plynoucími. Líbilo se mi, jak skromně se vyjádřil o tom, že všichni dobře víme, že je miliardář :-) Také proto Věřme, že do Čapího hnízda, které si pan Babiš prý dělá z celé ČR, jak pravil předseda ODS pan Fiala, budou snášena vejce vlastního druhu, nikoliv ta kukaččí v podobě zvrácenosti minulostních stran a jejich členů, kteří se neslavně pokusili toto hnízdo rozdupat a shodit z životadárného stromu, který zajišťuje bezpečí prospěšným skutkům pro českou republiku a její občany.

 

 

 

Takže závěrem mohu jen konstatovat, že borec nakonec je pan Babiš, ať se vám to líbí, či nikoliv.

    Milena Poláková

 

Poznámka autorky: Protože z důvodu poruchy redakčního systému není v článku vidět šablona šedý sloupek, v náhledu článku vidět je, oddělila jsem texty patřící do tohoto nyní nefunkčního sloupku čerchovaně. Děkuji za pochopení.

Autor: Milena Poláková | středa 23.3.2016 23:51 | karma článku: 34,79 | přečteno: 1853x
  • Další články autora

Milena Poláková

Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy