Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Francie...Co bude dál?!

Kde jsou všichni Francouzi? Kde jsou všichni Angličané? Kde jsou všichni ti pořádkumilovní Němci?... Nač se to vlastně ptám? Proč se takto ptám? A budu se muset brzy také ptát " Kde jsou všichni ti Češi?!" 

Co se tady stalo? Proč?! Co se to vlastně děje?...Domácí obyvatelstvo se pomalu a jistě stává ve vlastních zemích menšinou. V hlavních městech těchto zemí a nejen těch jmenovaných, je toto už pozorovatelné na první pohled.

Kde je ta překrásná a čistá Paříž, kde ženy měly vkus, byly upravené, mající převážně lesklé dlouhé a přírodně zbarvené vlasy bez ofiny? Kde jsou ti muži, chovající se k těmto ženám se vší úctou galantně a svými dary velkoryse? Kde jsou ta poklidná zákoutí odkud na nás dýchla umělecká a slavná minulost malíře, malého svým vzrůstem, leč velkého svým uměním pod značkou Toulouse Loutrec? Ten "Henri", který se rád nechával inspirovat cirkusovými postavami a překrásnými tanečnicemi, světem kurtizán a ke kterému patří neodmyslitelně část Paříže Montmartre, stejně, jako "větrný mlýn" Moulin Rouge, kde se noc co noc hrával a tančil kankán? Co se stalo s Francií tak typickou, poklidnou, z dob kdy na prknech co znamenají Svět, hrával všestranně nadaný, světově proslulý umělec Jean Marais? Kde jsou slavné doby Fanfána Tulipána a jeho představitele Gérarda Philipe, jemného člověka a herce s velkýma krásnýma očima, který kdysi v roce 1955 navštívil za velké pozornosti také naši Prahu?

http://www.i60.cz/clanek_9981_nezapomenutelny-fanfan-tulipan-gerard-philipe.html#.Vkcu7FNteb8 

http://www.fdb.cz/lidi-zivotopis-biografie/21122-gerard-philipe.html 

Kde je ta prosluněná Francie, jak ji známe z četníků ze Saint Tropez, jehož uličkami se prohání ve svém malém autíčku temperamentní a trochu potrhlá jeptiška a kde, jak jinak, exceluje Louis de Funes grandiózně dabovaný panem Františkem Filipovským? A co neméně slavná herečka, paní Annie Girardot, kterou velmi sugestivně dabovala paní Galatíková, také nic? Také vám ta jména voní tou pravou nefalšovanou Francií jako mně? A to jsem nezmínila francouzský gurmánský apetit a chuť francouzských vín a vůni opečovávaných rozlehlých vinic...Proč hovořím převážně o uměleckém světě není podstatné. Je to však jen tím, že takto mnou popisovaná Francie je známa z televizních obrazovek a knih všem Evropanům.

V den, kdy se psal datum třináctého listopadu a navíc byl pověstný pátek, kdy ve spojení s třináctkou prý nevěstí takový pátek nic dobrého, se stalo to, co jsme v podvědomí vzhledem k posledním událostem snad i čekali, jen jsme nevěděli, kde takový úder násilí a zmaru vůči nevinným "obyčejným" občanům udeří. Snad nás k tomu matnému záblesku v podvědomí také inspiroval diskutér z pořadu paní Jílkové, který pravil, že až to bouchne na Václaváku, tak se budete divit...

No go zóny jednou i v Česku?

„Můžou být, pokud je připustíme,“ uvažuje Štefec. Jak říká, Česká republika nepatří mezi země, kde se historicky usazovali lidé z kolonií. Tím pádem je u nás podle něj muslimské zázemí zatím relativně malé. „Ale opravdu relativně…. Podle oficiálních údajů má česká muslimská komunita šest až osm tisíc lidí, což není zase tak málo. To je poměrně slušné městečko,“ říká s tím, že většina těchto muslimů žije v Praze.

„Takže Praha si zakládá na celkem solidní no go zónu,“ říká vojenský analytik a vzpomíná, jak před časem proběhla veřejná muslimská modlitba na Letné. „Tam bylo kolem 400 muslimů, kteří se veřejně modlili na protest proti tomu, že se tady odmítá právo šaría a že se tady odmítá výstavba mešit… v České republice. Takže mi tady nemáme tuto partu nijak zvlášť rozšířenou, ale jak říkám, několik tisíc těchto lidí tady je a pokud bychom přistoupili na kvotace, tak se nám tato parta rozšíří na nějakých řádově 200 až 300 tisíc lidí. A to už je krajské město,“ říká Štefec. Dodává, že to, co se ve Francii stalo, ale podle něj znamená také to, že kvóty ohledně uprchlíků rozhodně neprojdou. „Kvóty jsou v současné době mrtvější než Mrtvé moře. Politici, pokud se budou chtít udržet, tak se proti tomu budou muset postavit,“ míní Štefec...

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vojensky-analytik-Stefec-V-patek-vecer-se-nezabijelo-jen-v-Parizi-o-tom-se-ale-nemluvi-Pristi-tyden-se-to-muze-stat-v-Praze-Uzavrit-hranice-EU-i-za-cenu-valecnych-operaci-408295

..."Když naši lidé utíkali v roce 1939 do Francie a Velké Británie, tak všem chlapům daly samopal a řekly, vybojuj si Československo zpátky. Francie ani Anglie přece neříkaly "Utíkejte všichni z protektorátu, budete tady žít pod naší ochranou, budete se mít dobře". Na každého chlapa, který odešel do Sovětského svazu, do Francie, do Anglie, byl vyvíjen velmi silný tlak, aby vstoupil do našich armád. To samé se dělo za první světové války. To, co my teď děláme, že říkáme "Vykašlete se na svoji zemi, my vás tady budeme živit, budete se mít strašně dobře v Německu", povede k tomu, že časem zjistí, že tam stejně budou jako občané druhého řádu. Někteří z nich se adaptují, ale spousta z nich bude na podporách, místní na ně budou koukat skrz prsty, jako je to obvyklé na předměstí Paříže. A oni se dříve, nebo později zradikalizují. My jsme jim měli dát zbraně. Ale řekněme si, jak to bylo. Tu válku jsme jako Evropská unie velmi podporovali, proto je to tak složité, že tzv. umírněná syrská opozice byla vyzbrojovaná Západem a ona pak dala všechny zbraně Islámskému státu, což zjednodušuji. Ale kdybychom tam ty zbraně nedodávali, tak by pravděpodobně vyhrál Assad a ta válka i uprchlická vlna by třeba vůbec nebyla."... Roman Šmucler pro Parlamentní listy:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Roman-Smucler-EU-v-podstate-umrela-Vykaslete-se-na-svou-zemi-budeme-vas-zivit-rekli-jsme-uprchlikum-Pozor-na-emoce-jinak-tu-lidi-vlitnou-do-ulic-409769

Takový nelítostný úder opět udeřil nečekaně, zákeřně v tom smyslu, že to asi není náhoda, ale spíše opakovaná fakta, na která si musíme pomalu zvykat a na které musíme být připraveni...Toto neštěstí, kdy člověk zabíjí vlastní druh, pokud ty zrůdy lze ještě nazvat slůvkem "člověk", opět udeřilo v přímém přenosu, kdy lidé naladěni nadcházejícími volnými dny, žili své životy. Dva nečekané výbuchy blízko stadiónu, kde se "válčí" jinak, s poctivými pravidly ve smyslu hry fair play, kde prakticky nejde o nic, protože nejde o život...Přes stovku zbytečně zmařených životů běžných obyvatel Paříže na koncertě, kdy do sálu vpadlo několik agresí a fanatismem posedlých teroristů s útočnými vražednými zbraněmi a bez milosti a bezhlavě stříleli po lidech, kteří se přišli bavit na koncert. Jak příznačný název se slůvkem "Smrt" měla právě hrající americká kapela Eagles of Death Metal, si uvědomujeme až s odstupem času. V textu písně, kterou tito američané zpívali, se prý vzýval ďábel sám...

https://blog.postoj.sk/8498/pobozkaj-diabla-sa-spievalo-v-bataclane

Nyní se ptám: Co na to vy, tzv. sluníčkáři, kteří se sluncem máte pramálo společného, vy nezralí mladíčci v sáčcích a stejně zmanipulované dívenky z fakult? Co na to vy všichni ti Dienstbierové, Šabatové, Schwarzenbergové, Kocábové, kteří byste naopak měli být zralými moudrými lidmi? Vy umělci let minulých, kteří ze své slávy žijete dodnes a jen ji přiživujete více či méně iracionálními, spíše velmi hloupými paranoidními výroky k násilné a řízené migraci, kdy každý, kdo vidí realitu a tuto migraci odsuzuje, je dle vás fašista a xenofob? Co vy na to, paní Pavlíno Filipovská, která si velmi často berete do svých úst realitu vidícího, a logiku ctícího, pana prezidenta Miloše Zemana, díky čemuž se velmi zesměšňujete, což ale vy ani nechápete?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pavlina-Filipovska-k-17-listopadu-Duchodci-jsou-na-tom-bidne-ale-kdy-nebyli-Jen-aby-nas-nevylili-z-Evropy-Nase-deti-dostaly-tenkrat-po-palici-obuskem-snad-se-rozsviti-i-nam-A-Zeman-407851 

Co na to vy nemocní mocní?! Co paní Merkel? To si opět necháte vyrobit podvodné hromadné foto s francouzským lidem v ulicích, jako v lednu tohoto roku, kdy tím naznačujete, že se teroristů nebojíte a jak jste s lidem sounáležití?! Vaše farizejství dosáhlo už maxima a pohár nejen, že přetekl, ale dokonce pod tíhou té falše pukl. Z tohoto poháru vaší falše a vašeho hamounství psychopatů, nyní teče krev. Je to ale krev těch obyčejných občanů, kteréžto slůvko jsem dala výše do úvozovek. Necháte se na všech těch vašich zbytečných a falešných summitech za mír, skloňovaných ve všech pádech, opět fotografovat? Zvěčňovat se jako hejno krkavců na schodech před honosnými budovami?

Pozor! Dámy a pánové pod vedením Angely Merkel! Ty schody jsou už nyní velmi kluzké a může se stát, že se po nich díky vaší zákeřnosti a sprostoty čišící z vašich falší a mocí pokřivených obličejů, stane kluzká a slizká skluzavka vedoucí přímo do pekel. Tu klouzačku směrem dolů jste připravili právě vy, vy jste zodpovědni za ten pád do kterého jsou "zatím" postrkováni pouze ti takzvaní obyčejní občané, kterými tak pohrdáte. Nevšimli jste si, že ty namydlené schody do pekel, jsou nyní připravené právě pro vás. Podřezali jste si pod sebou životadárnou větev a ve své nabubřelosti, jste si toho ani nevšimli!

Čas se nachýlil. Lidé prokoukli vaše zkorumpované federální vlády, máte smůlu, prokoukli vás a vaše záměry. Ty záměry nebyly a nejsou hrou v rámci hry fair play, proto je nyní na čase, abyste břemeno, které jste Evropě záměrně vnutili, donesli do pekel vy osobně. Jednou vás totiž ti obyčejní lidé budou veřejně soudit. Určitě však budete souzeni dějinami a věřím, že v té době budeme nad takovými zrádnými dějinami jen bolestně trpně a nevěřícně kroutit hlavou. Hlavně však, vaše jména budou mít punc skutečného fašismu a jeho představitele Hitlera.

Že zlo, plodí zase jen a jenom zlo, to každý ví a zná....

Hlasy, ohlasy a názory lidí na neštěstí, které se odehrálo v Paříži. Dva příspěvky z mnoha:

P. G. Ostrava

Sobota, 14. listopadu 2015, 15:17:18 

Důrazně odsuzuji teroristické útoky ve Francii, ale nelze na jedné straně odsuzovat individuální terorismus a na druhé straně podporovat státní terorismus prováděný vládami USA, Británie a Francie v Arabském světě i jinde !!! Terorismus je jen jeden a ten je potřeba likvidovat, ať ho provádí kdokoliv !!!

http://www.novinky.cz/diskuse?id=423194&articleId=/zahranicni/evropa/386406-v-parizi-utocil-islamsky-stat.html§ionId=742&page=1&r=1447510764145#c14059866

 

Velká zákeřnost a ubohost zazněla z úst prezidenta Baracka Obamy, představitele agresivního státu, velmoci, která si v rámci svých zbrojařských choutek nechutně zahrává s celým světem. Tento pán si dovolil říci větu: "Teror v Paříži je útok nejen proti Francouzům, ale i  proti celému lidstvu"...Co dodat? Cítíte z jeho slov upřímnost, nebo farizejství a přetvářku? Já tedy to druhé. Proč? Tento člověk je pouhou loutkou, takže jedná tak, jak musí a jak jednat chce. Jedná tak z prostého primitivního důvodu, jak už tak zaprodanci konají... Jeho slova jsou varovná, ano, jsou dokonce pravdivá. Jenže z úst člověka, který "má za sebou" tzv. humanitární bombardování u nás schváleného dokonce prezidentem Havlem a jeho kámoškou Albrightovou (Krvavá Mary, která řekla ještě ze svého významného postu, že ty mrtvé děti za to stály...), vzpomeňme Jugoslávii, dále Irák, Libii... Tak takový představitel, agrese pocházející z NATO, bohužel jsme této agresivní instituce také součástí, tu pravdu právě svými ústy sprostě zneužil a znesvětil! Všechna tato a jiná zde nejmenovaná zvěrstva jsou totiž příčinou nynějších teroristických akcí a zla v podobě násilné a nestoudné, předem připravené migrace nám velmi vzdáleného světa, který chce pohltit naše tradice a vzít nám naše životní hodnoty...

I zde Obama ukázal svou pravou tvář, kde svými vlastními ústy propaguje "mírumilovný" islám:

Opět se vy strůjci všeho toho marasmu budete s uměle soustrastným výrazem nechávat fotografovat před honosnými budovami, kde jednáte - nejednáte, kde řešíte - neřešíte a když tak jen svůj prospěch?...

...Světoví státníci odsoudili teroristické útoky v Paříži a vyjádřili solidaritu s francouzským lidem. Americký prezident Barack Obama útoky označil za ohavný pokus o terorizování civilistů a slíbil Francii pomoc při dopadení atentátníků a jejich postavení před soud. Zděšení vyjádřil i britský premiér David Cameron, německá kancléřka Angela Merkelová a generální tajemníci OSN a NATO. Soustrast pozůstalým vyjádřil také český premiér Bohuslav Sobotka...

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/svet-v-soku-obama-teror-v-parizi-je-utok-proti-celemu-lidstvu_362328.html

Faleš, farizejství nemocných "mocných" nás vede do záhuby. Zde zinscenovaná fotomontáž, jak po událostech v Paříži v lednu 2015, kdy jdou "sounáležití" a s Francií "soucitní" bohužel, představitelé Evropy. Údajně měli tito ve skutečnosti neempatičtí lidé jít v průvodu společně s lidmi v ulicích Paříže... Zinscenují podobné divadlo pro veřejnost i dnes po opakovaném masakru na obyčejné a nevinné lidi, jejichž životy mají díky své nemravné asociální politice na svědomí?!...

Pohled shora na mocné tohoto světa, kde se kupodivu, Obama nezúčastnil tohoto divadla. Asi věděl proč. Vždyť toto jsou pro změnu zas jeho osobní loutky a tak loutkovodič zůstal raději v teple domova, co kdyby toto zinscenované divadlo jeho administrativou zcela náhodou a bez jeho režie znovu bouchlo...

Ptáme se vás: "Kde máte ty davy běžných a vámi klamaných lidí?!" Jste sami a sami zůstanete. Vaše dny jsou sečteny.

Zde skuteční lidé, trpící těmito zrůdami, protože nakonec smrt padá na jejich hlavy. Tento dav lidí vyšel spontánně do ulic a měl být údajně seřazen, za těmi zrádci, co se tak rádi nechávají v klíčových a smutných situacích fotografovat... 

Tak takto s námi a s našimi životy, hazardují tyto mocné, nemocné osoby, které s námi vůbec nehrají férovou hru. Jejich podlost je z těchto falešných snímků evidentní. Jsou to podvodníci a my jim jejich podvody stále ještě trpíme.

Spisovatel Kuras: Paříž byla jen nácvik na něco většího, celoevropského. Státy budou muset vzít obranu do vlastních rukou

"Paní Merkelová i pan Juncker a kdoví ještě v EU už nás připravují na to, že na imigrační politice EU nebudou nic měnit, bez ohledu na počáteční „šok“, který projevili. „Šok“ znamená, že nechápali, jak jim něco takového ti hodní běženci mohli provést. Asi to nechápou dodnes. Pan Hollande sice konečně přišel na to, že jsme ve válce - nebo to jen tak v rozčilení plácl a už si to na radu paní Merkelové zase rozmyslel? Je to dobrá zpráva pro běžence, špatná zpráva pro Evropany." (Benjamin Kuras)

Opět nesolidní ČT, které za lži a pikle platíme výpalné

Zdeněk Troška pro PL k 17. listopadu: Vlezdoprdelismus. Americký kapitál a touhu vládnout, to hledejme za uprchlickou krizí.

"Ale nemusí se válčit jen zbraněmi, může se vést válka zevnitř – rozložit stabilitu Evropy po všech stránkách, srazit silnější euro, vnést chaos, nejistotu, rozvrat do všech jim „poslušných“ zemí třeba tím, že se sem z příkazu ze zámoří vpustí miliony muslimů, kteří jdou především za vidinou snadného života – slibované vysoké sociální dávky za nicnedělání a mít se dobře. Přitom všichni víme – a historie je toho stále živým důkazem – že křesťanství a islám jsou neslučitelné. Stále jasněji se rýsuje ono biblické – ty po mně kamenem, já po tobě chlebem. Stačí si ale spočítat, kolik je křesťanů a kolik muslimů. Nemusí být daleko doba, kdy budou bourat naše kostely, jako to před nedávnem dělali nacisti se synagogami. Naši slavnou humanitu oni prostě nechápou a neberou. A brát nikdy nebudou.

Podle mého je dvojí zlo na světě – náboženství jako takové a zbrojní politika USA. Jak jsem už řekl, Amerika rozvrátila klid a prosperitu mnoha států na Blízkém východě i na severu Afriky, teď se snaží rozvrátit i stabilitu Evropy, aby pak mohla vítězně přispěchat a podat „pomocnou ruku“. Geniálně vymyšleno, kam se hrabou všechny sci-fi filmy." (Zdeněk Troška pro PL k 17.11.2015)

 

Blíží se výročí sedmnáctého listopadu. Pojďme v tento den podpořit našeho pana prezidenta do Prahy na Albertov.

 http://echo24.cz/a/ieNeY/oslavi-zeman-17-listopad-s-konvickou-pry-prijde-na-akci-antiislamistu? 

Praha 17. listopad 2015

„Přijďte na naši velkou demonstraci 17. listopadu ve 14 h do Prahy na Václavské náměstí u Muzea – musíme všichni společně jasně ukázat vůli národa. Řekněme hlasitě naší vládě a Evropské unii: NE islámu a imigrantům a ANO referendu o vystoupení z EU a bezpečné zemi. Začíná totiž jít o všechno! Přijďte všichni!" vyzývá občany Okamura.

http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/137171-islamizace-ceska-tomu-musime-zabranit-burcuje-okamura-a-posila-vlade-jasny-vzkaz/

Pojďme si ujasnit v tolikrát zkoušené Praze, kdy je "zatím" klid před bouří, jak dál. Nenechme se ukolébat sliby těch pro změnu našich "mocných", aby jsme jednou neplakali a nemuseli se ptát, "Kde jsou ti Čechové Moravani a Slezané, co byli tak hrdi na svůj hokej, své pivo, své tradice, co také měli šikovné řemeslně zdatné ruce a své světově uznávané vědce a techniky?"...

   Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | sobota 14.11.2015 14:28 | karma článku: 40,85 | přečteno: 2862x
  • Další články autora

Milena Poláková

Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  17:55

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy