Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Víme nyní kdo je kdo. Víme také koho již nevolit? Tentokrát se přetřásají Alexandrovci...

Tak nám politika opět nalezla do kultury a to jen díky pokrytcům, kteří to nemají v hlavě v pořádku. Pozitivum v jejich chování vidím pouze v tom, že již víme, kdo je kdo a koho v příštích volbách už ani náhodou nevolit...

"Tak nám zabili Ferdinanda". Věta, kterou dnes budu parodovat: "Tak nám zabili kulturu". Čím? No přeci opět tím, že ji zakazují a doporučují, přímo přikazují, na jakou kulturu jít a kdo by měl a kdo by neměl na pódiu vystupovat. Opět zákazy, jako v dobách minulých, kdo je a kdo nesmí být tzv. "výjezdný"? Ano, je to tak!

Je zajímavé, že tu výjezdnost, či spíše nevýjezdnost umělců, nedoporučují tolik kritizovaní Rusové, ale pomalu a jistě ji zakazují naši milí, tvrdě "demokratičtí" tzv. pravičáci. Tedy oni se za demokratické pravičáky považují, ve skutečnosti to jsou překabátníci těch časů minulých, kdy nám bylo "láskyplně" nařizováno, co je a co není vhodná kultura a co bychom měli, či neměli shlédnout tu na prknech, co znamenají svět, tam na televizní obrazovce, a jinde na plátně kin. Jaký zpěvák, či zpěvačka obohacují národ a jaká zpěvačka, či zpěvák kazí národ nejen svým zjevem, v té době roláky a dlouhé vlasy, ale i svými texty, které zpívali...

Dojde to tak daleko, že nám ke čtení budou doporučovat jen a pouze vykřičeného Viewegha, nebo Havlovu tvorbu? Vzhledem k jejich myšlení, kdy kážou vodu a sami pijí víno, určitě ano. V neposlední řadě tu hrají hlavní roli také jejich vlastní zájmy.

Celý příspěvek poslankyně Černochové:

Lucie Bílá pod rudou pěticípou hvězdou. Fakt to má zapotřebí? Mimochodem tady je názorně vidět i ta bezzubost Tresního zákoníku ohledně symbolů. Umíte si představit, že některý z našich národních "oblíbených" zpěváků vystupuje jako host německé kapely (a nemusí být ani armádní), která má nad hlavou svastiku? Já v tom tedy moc rozdíl nevidím.... Jo, vím, že oba staré symboly diktátorský režim zneužil, ale dvacáté století na mém FB pamatujete všichni a víte, pro jaké zvrácené ideologie se nám jeden i druhý symbol vryl do paměti.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Lucie-Bila-Alexandrovci-a-ruda-hvezda-Poslankyne-Jana-Cernochova-se-rozepsala-o-symbolu-diktatury-a-milionech-mrtvych-402996

Moudrá paní novinářka Spencerová a její slova ke "kauze" Alexandrovci

Pojďme to trochu odlehčit. Tento týden v naší zemi cestují ruští Alexandrovci. Silné postoje projevila například poslankyně Černochová či poslanec Štětina, proti nim se ozvali někteří umělci včetně Karla Gotta. Jak se díváte na proběhlou názorovou výměnu a co vám značí o českém uvažování? A nyní opravdu nejde o tu muziku. Obecně řečeno, už dlouho mám pocit, že nemá cenu se „vzrušovat“ nad tím, co říkají paní Černochová nebo pan Štětina a spousta dalších. Ježíši, tak něco plácnou, no a co? Jenže pokud média dělají stenografy a vnímají řeči nejrůznějších, byť i zvolených lidí, jako cosi důležitého, vzniká samozřejmě problém – zahlcujeme se prázdnými a zbytečnými slovy. Fakt si někdo myslí, že jen proto, že byl někdo nejrůznějšími způsoby zvolen kamsi, tak je potřeba neustále zveřejňovat, co říká a co si myslí? Novinařina je podle mého úctyhodné řemeslo, které by se nemělo zabývat blbinami. Ve skutečnosti tu existuje jen pár lidí, jejichž názory stojí za to sledovat, protože opravdu mají co říci – ale možná i právě proto se do médií až tolik nedostávají... Pokud ale mají někteří čeští politici po čtvrt století budování demokracie stále potřebu fungovat v módu, který tu byl před „listopadem“, tak je to především prohra nás, voličů, že jsme si takové kované demokraty do nějakých funkcí vůbec zvolili.

Je ale samozřejmě je příjemné zjistit, že alespoň někteří umělci ještě zůstali při smyslech. 

------------------

Pozn. Zde bych z těchto moudrých vět paní Terezy Spencerové vypíchla:

" Ve skutečnosti tu existuje jen pár lidí, jejichž názory stojí za to sledovat, protože opravdu mají co říci – ale možná i právě proto se do médií až tolik nedostávají... " Konec citace. Jen dodám, že to je fakt, s kterým musíme už konečně něco udělat a sice to, appelovat na média, aby nebyli zváni do médií, hlavně do ČT, stále stejné tváře lidí, kteří nás, hlavně v přímém přenosu, vždy nějakým způsobem fabulují...

Alexandrovci

Alexandrovův soubor písní a tanců, plným současným oficiálním názvem Akademický soubor písní a tanců Ruské armády A. V. Alexandrova (rusky ????????????? ???????? ????? ? ?????? ?????????? ????? ????? ?. ?. ????????????), více však známý jako Alexandrovci, je pěvecký a taneční soubor, který byl oficiálním armádním uměleckým souborem Rudé armády bývalého Sovětského svazu (nyní Ruské armády Ruské federace). Jeho členové jsou výhradně muži, vybíraní ve velmi přísných konkursech. Jejich představení se skládají jak z ruských národních písní (např. Kaťuša a Kalinka), tak církevních skladeb (např. Ave Maria), ale provozují i moderní hudbu. Po rozpadu Sovětského svazu vystupovali mj. před církevními hodnostáři jak v Rusku, tak v zahraničí, dokonce i před papežem Janem Pavlem II. Zpívali také na koncertech se známou finskou hudební skupinou Leningrad Cowboys.

Na rozdíl od mnoha jiných souborů je jejich obvykle čtyřhlasý zpěv založen více na basových a barytonových hlasech než na tenorechTenor se většinou při jejich vystoupeních vůbec neprosadí. Soubor oficiálně zahájil svoji činnost vystoupením v Ústředním domě Rudé armády v Moskvě 12. října 1928 pod názvem Soubor rudoarmějské písně (???????? ??????????????? ?????). Na počátku měl jen dvanáct členů - osm zpěváků, dva tanečníky, jednoho harmonikáře a jednoho recitátora - a vedl jej pozdější národní umělec SSSR Alexandr Vasiljevič Alexandrov, tehdy mladý profesor hudby z Moskevské konzervatoře. Soubor se později rozrostl až k zhruba dvěma stovkám členů. V průběhu 2. světové války se rozdělil na čtyři skupiny, které uskutečnily při odjezdech vojáků na frontu i přímo na frontách a v nemocnicích přes 1 500 vystoupení. V roce 1946 se po smrti zakladatele jeho jméno dostalo i oficiálně do názvu souboru. Jeho vedení převzal po svém otci Boris Alexandrovič Alexandrov. Se souborem vystupoval po celém světě až do roku 1986, kdy odešel v hodnosti generálmajora do důchodu. Po něm vedení Alexandrovců převzal v roce 1994 jako umělecký vedoucí a dirigent nejprve Viktor Alexejevič Fjodorov, kterého po jeho smrti v roce 2002 nahradil současný hlavní dirigent Vjačeslav Korobko. Provozním ředitelem souboru je Viktor Kadinov, hlavním sbormistrem Jurij Uchov.

V roce 2007 byl založen pěvecký soubor Mladí Alexandrovci, který měl své první vystoupení na zimním stadionu v Jihlavě 13. 6. 2009.

Tak toto nám praví Wikipedie: 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Alexandrov%C5%AFv_soubor_p%C3%ADsn%C3%AD_a_tanc%C5%AF

A co nám praví "naši" partajníci z ODS a Top 09? Když to shrneme, tak jako jeden muž se shodnou na tom, že Alexandrovci jsou představitelé agresivní politiky Ruska. Navíc prý zpívající okupanti, Armáda Ruska, i když zpívající armáda a ta zde nemá přeci co pohledávat a kdo si dokonce dovolí s takovou zpívající armádou vystoupit, je kolaborant! Tak a máme to! "Kdo si dovolí víc, než my dovolíme, je kolaborant"...Co si však dovolují tito pánové a dámy, jakými jsou Štětina, Černochová z ODS a TOP 09, si ani tito věhlasní tzv. "demokraté" neuvědomují. Kdo tu hlásal a hlásá, jakými musíme být skutečnými demokraty? Kdo tu neustále přežvýkává a předhazuje minulost, jak tato země a jejich strana a vláda nebyly demokratické? Kdo se to vrací do té minulosti, když se jim to hodí do krámu? No přeci ti nesebekritičtí skuteční kolaboranti nedemokraté, kteří pomlouvají minulost a dnes se chovají stejně, ne-li hůř, o to hůř, že svět je již zkušený a je smýšlením jinde. Považte, takto nám zde mentorují skuteční kolaboranti a vlastizrádci, kteří u nás propagují cizí vojenské základny a chtějí cizí element v podobě islámu, prostřednictvím mas muslimů, toto nám zde předvádí lidé, kteří preferují skutečnou agresivitu, agresivitu všehoschopného, již naštěstí skomírajícího hegemona, USA. Nejsou v tom však bohužel sami. Jsou to také i někteří umělci. Dnes by si zasloužili ve slově umělci spíše úvozovky, protože jsou to převážně lidé žijící ze slávy právě z dob té totality, kterou dnes svými prapodivnými výlevy stále dokola předhazují a hanobí, na straně druhé tu chtějí totalitu znovu oživit...Ano, mluvím také o paní Filipovské, nebo panu Kocábovi, kteří by u nás uvítali a dokonce opečovávali cizí vojsko v podobě americké základny...Copak to, umělce můžeme ohodnotit dle jejich momentální myšlenkové kondice, ale osazenstvo těchto profláknutých stran, ODS  a TOP 09, musíme brát z jiného hlediska. Oni se snaží ve své nekritické nabubřelosti manipulovat a vnucovat nám to, co je přežité a patří tak do minulosti, kterou zde chtějí znovu probudit. Dokonce i např. paní Jourová (ANO), europoslankyně, se přiklání k jakési cenzuře na sociálních sítích, které se už tak dost monitorují. Bylo zde již několik udání na policii, za "nevhodná" vyjádření k migrantům...Tak to je ta jejich omílaná demokracie a svoboda slova?!

Cenzura: Evropská unie chce nařídit kontrolu internetu pro „nevhodný“ obsah; Likvidace oponentů?

Alexandrovci odstartovali české turné, tleskalo se ve stoje

Alexandrovci a jejich turné k příležitosti 70. výročí osvobození a ukončení 2. světové války

Turné k příležitosti 70. výročí osvobození a ukončení 2. světové války.Hosté: HELENA VONDRÁČKOVÁ a MICHAELA NOSKOVÁ10. 10. 2015, 15:00 – Brno, DRFG Arena10. 10. 2015, 20:00 – Brno, DRFG Arena11. 10. 2015, 15:00 – Ostrava, ČEZ Aréna11. 10. 2015, 20:00 – Ostrava, ČEZ Aréna12. 10. 2015, 19:00 – Olomouc, Zimní stadion13. 10. 2015, 19:00 – Zlín, Zimní stadion Luďka Čajky15. 10. 2015, 19:00 – Pardubice, Tipsport arena16. 10. 2015, 19:00 – České Budějovice, Budvar Arena17. 10. 2015, 15:00 – Praha, Tipsport arena17. 10. 2015, 20:00 – Praha, Tipsport arena18. 10. 2015, 19:00 – Hradec Králové, Zimní stadion19. 10. 2015, 19:00 – Liberec, Home Credit Arena

Fandím všem, kdo se "nebojí" a nestydí s Alexandrovci vystoupit a těm, kdo s nimi vystupovali a jezdili šnůru nejen po Evropě, ale i u nás ve svobodné České republice. Naopak je to oboustranná čest, jak tohoto velkolepého tanečního a pěveckého tělesa, tak i umělců, jejich hostů. Jak učinkující, tak Alexandrovci jako celek, jsou skutečnými umělci a skutečnému umění a dobré kultuře, se nesmí tvořit žádné hranice a klást zábrany. Skutečné umění člověka pozvedá... Věřím, že žijeme stále ve svobodné zemi, protože hloupé mentorování hloupých lidí, naštěstí můžeme klidně ignorovat. Dokonce a hlavně, tyto nekritické manipulátory ignorujme u příštích voleb. Pan prezident vzal za Alexandrovce záštitu, s kterou nesouhlasí ani premiér Bohuslav Sobotka. U tohoto nevyrovnaného premiéra není divu, chová se jak zajíc, někdy spíše, jako pštros, vždyť co kdyby jej někdo za souhlas s prezidentem pokáral, že?...

Hlas lidu, hlas boží:

Těm kulturním mravokárcům-vyměňte národ, Antonín Kaše, 13. 10. 2015 11:44:03

Abychom prokázali oddanost EU tak odmítneme hrát fotbalové mistrovství v Rusku, zrušíme menděljenovu tabulku prvků, popřeme Ciolkovského i Čajkovského o povtalci Puškinovi ani nemluvě. Tomu se říká třídní myšlení. Písně, které pomáhali v 2.sv.válce jsou neetické, protože nebýt jich, tak by SSSR v r. 1945 nenapadl Polsko a Ukrajinu o agresi proti Německu ani nemluvě. Rodina Schvarcenberků brala na práci cikány z Letů, p. Štětina po r.1970 řešil se sovětskými pracovníky problémy v Rusku atd. atd. Je mi líto, kam až může bezpáteřni jedinec klesnout - takže kdo je bude příště volit?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zpivajici-okupanti-Karel-Schwarzenberg-Vojtech-Filip-Jana-Bobosikova-a-dalsi-nam-rekli-sve-ke-koncertu-Alexandrovcu-403157

 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Karel-Gott-pro-PL-o-kritice-Alexandrovcu-Uz-je-to-tady-zase-Uz-zase-me-nekdo-poucuje-koho-mam-nebo-nemam-mit-rad-403307

Náš Karel Gott a jeho nezapomenutelný "Macejko", nádherně zpívaný, jak jinak, s Alexandrovci ¦

Takto nádherně, jak jsme ostatně zvyklí u paní Evy Pilarové, naší pěvecké ikony, zpívala s Alexandrovci, Paní Zpěvačka, paní Eva Pilarová. Psal se rok 2009: 

A ještě si neodpustím malý dovětek. Kdyby všichni vojáci Světa, drželi v rukou místo zbraní hudební nástroje, tak jako Alexandrovci, nemusela by se dělat stupidní politika. Stupidní politika rádobypolitiků, kteří Alexandrovcům a umělcům, kteří s nimi vystupují a kteří umí, na rozdíl od těch politických neumětelů - kazisvětů, nesahají ani po kotníky...

Milena Poláková

Autor: Milena Poláková | úterý 13.10.2015 14:02 | karma článku: 36,61 | přečteno: 2094x
  • Další články autora

Milena Poláková

Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Je obrovskou ostudou České republiky, pokud jeden, jediný občan, zemře opuštěn pod mostem.

Není možné, aby v civilizované společnosti v zimě umrzali lidé! U nás lidé však pod mosty umírají běžně. Tudíž, my nejsme civilizovaná země! Politikové se hádají o koryta a na své spoluobčany z vysoka kašlou! Píše se rok 2017!

1.11.2017 v 16:40 | Karma: 25,66 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Hrají si na důležité a nepostradatelné. Mají však na to?

Oč tady běží? Jako každý rok již po dobu pěti let, kdy máme na Hradě demokraticky zvoleného prezidenta, se Státní svátek znevažuje několika málo velmi postradatelnými existencemi.

28.10.2017 v 2:05 | Karma: 39,05 | Přečteno: 2047x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Kdo, s kým, o čem, pro koho, ukáže čas. Jsou však strany, které budí rozpaky i nedůvěru...

Demokratické volby, jsou demokratické volby a myslet si o nich můžeme co chceme. Karty jsou rozdány, opět rozhodla Praha...

27.10.2017 v 13:07 | Karma: 25,39 | Přečteno: 1085x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Moje volba, moje úvaha, kde prioritou je obyčejný selský rozum.

Kdysi jsem byla voličkou Pirátské strany. Už nejsem. Proč? Poslední kapkou byl jimi iniciovaný soud, s požadavkem zakázat soukromé televizi předvolební debatu dvou lídrů, což je to nejmenší, ale Piráti a cenzura?!...

20.10.2017 v 11:09 | Karma: 19,92 | Přečteno: 959x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Klíčové volby o nástupu nového, náhradou za staré a přežité!

Pomalu a jistě se navrší čas voleb našich nových, a já věřím, že nových, ne těch starých, zástupců a tvůrců našich životních mantinelů...Tyto volby budou však jiné, než jak jsme byli zvyklí. V čem jiné? Jde o vše! Hrajeme vabank!

4.10.2017 v 6:01 | Karma: 11,78 | Přečteno: 590x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Opět měli slovo a opět byli trapní, ba co víc, pohrdali voliči Donalda Trumpa...

Máte slovo s M. Jílkovou 16. 2. 2017: Je Donald Trump pro demokracii nebezpečím nebo nadějí? Jeho opatření proti migraci - ohrozí bezpečnost Evropy? A vžene nás americký prezident do náruče Ruska?

17.2.2017 v 1:08 | Karma: 42,58 | Přečteno: 2972x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Nakonec pravda dosáhla zadostiučinění, a na frak dostala drzost a vyčůranost fanatismu!!

Vše co jsem avizovala ve svých článcích ve smyslu, že karta se obrací, se pozvolna a časem určitě i skokově, naplňuje. Mrazivé dny nám kupodivu přináší jen samé pozitivní zprávy a to je moc dobře!

27.1.2017 v 13:41 | Karma: 41,70 | Přečteno: 2736x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

A do toho všeho přichází Chovanec s Romancovovou. Aneb, dešifrujme prapodivné anomálie (1)

Nový rok se prezentuje přívětivou cifrou, kde je šťastná sedmička a kde součet jednotlivých čísel nám dává jedničku. Jednička je vítěz, pokrok a dobré podnikání, kterému se daří...Bude tomu tak skutečně? Za určitých okolností ano!

20.1.2017 v 0:35 | Karma: 19,21 | Přečteno: 747x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Svoboda v nesvobodě

Blíží se čtvrtá adventní neděle. Je kouzelný čas rozjímání... Zamysleme se. Je moudré být nesvobodný? Nesvobodný ve svobodě? Ve svobodě, která nám je dána do vínku v čase zrození? Kdo nám bere naší svobodu a proč?

14.12.2016 v 8:44 | Karma: 13,43 | Přečteno: 487x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Ortel vyřkl ortel, a vy se ptáte jaký? Pak tápete a jste slepí...

Ať se to komu chce líbí, či nelíbí, skupina Ortel není kontroverzní. Nadávky typu xenofobní, náckovská a jiné hrubosti směrem k těmto umělcům jsou jen ukázkou lidské malosti.

29.11.2016 v 2:10 | Karma: 38,97 | Přečteno: 1662x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Není pražská kavárna jako pražská kavárna. O tom Vás přesvědčí pan prezident Miloš Zeman

Nejsou média jako média. Všeobecně známý fakt. Média tzv. hlavního proudu nám lžou, spekulativně odvádí pozornost od důležitého k nepodstatnému. Ta média, kterým se říká alternativní to nedělají. Patří sem mj. Parlamentní Listy...

23.11.2016 v 4:57 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1308x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

ČT už nejen že porušuje zákon o veřejnoprávní povinnosti, ale dokonce online provokuje...

To, že je ČT neobjektivní a neprofesionální víme, ale to, že si dovolí v přímém přenosu, který preferovala na úkor mnoha jiných akcí oslav 17. listopadu, provokovat, je již vrchol její sprostoty a arogance!

18.11.2016 v 7:08 | Karma: 44,16 | Přečteno: 4403x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Naděje přichází s Trumpem, minulost odešla s Clinton, a jak je tomu u nás s tou nadějí?

Také sledujete ty komentáře ke zvolení Donalda Trumpa prezidentem USA, komenty těch, co jsou zváni do ČT? Ani ne tak s podivem, jako spíše s pohrdáním sleduji tyto štěky těch, co si myslí, že jsou vyvoleni mluvit za celou ČR...

12.11.2016 v 9:51 | Karma: 39,30 | Přečteno: 1829x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Zlo odchází, pravda vítězí! Vivat Donald Trump!

Zlatá to slova pane Trumpe jste pronesl, a taková slova, slova pravdy, jsou předzvěstí toho, že pravda dostává konečně navrch před lží, chamtivostí a zlem. Zlo odchází, pravda vítězí!

7.11.2016 v 0:48 | Karma: 34,53 | Přečteno: 1801x | Diskuse| Politika

Milena Poláková

Umět oslavit svátek v úctě a s nadhledem v každé situaci, dovede jen skutečný státník

Není pravidlem, aby politik, který vykonává vysokou státní pozici, byl také zároveň skutečným státníkem. Na naší politické scéně z minulosti, lze toto s čistým svědomím konstatovat v jednom případě, osvoboditele T.G. Masaryka...

29.10.2016 v 1:39 | Karma: 33,78 | Přečteno: 930x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy